Kürekte bahar kupası Galatasaray'ın oldu

Büyükler Türkiye Şampiyonası Bahar Kupası yarışlarında Galatasaray kürek takımı, kupanın sahibi oldu.

Kürekte bahar kupası Galatasaray'ın oldu
Kürekte bahar kupası Galatasaray'ın oldu
GİRİŞ 31.03.2013 21:21 GÜNCELLEME 31.03.2013 21:21

Sapanca Gölü'nde ki parkurda gerçekleştirilen yarışlarda Galatasaray 10 birincilik aldı. Fenerbahçe ve Şişecam Çayırova 2, ODTÜ ise 1 birincilik elde etti. Bahar kupasının sahibi Galatasaray oldu.

Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, bu yıl yeni bir uygulamayı devreye sokarak Türkiye Şampiyonası'nı 3 ayak üzerinden yaptıklarını ifade ederek; "Birinci etabı Türkiye Şampiyonası Bahar Kupası olarak adlandırdık. Bugün yapılan yarış Büyük A'ların yarışı oldu. Galatasaray takımı birinci olarak kupayı aldı. İkinci Fenerbahçe üçüncü ise Şişecam Çayırova kulüpleri oldu." dedi.

Bahar kupasının sezonun ilk yarışı olduğunu ifade eden İşseven, şunları söyledi: "Bu yarışlar Milli Takım seçmeleri için önemli. Akdeniz Oyunları'na buradan çıkaracağımız kadro çok önemli ve onun üzerinde çalışmalarımız devam etmekte. Tahmin ediyoruz orada da inşallah buradan çıkacak dereceler ile daha iyi hazırlanmış olacağız. Önümüzde şampiyonanın 2 etabı daha var. Sonuçta buradan toplanan puanla kimlerin Türkiye Şampiyonasına girme hakkı kazanacağı belirlenecek." diye konuştu.