İstanbul Park'ta 365 gün hareket olacak

İstanbul Park'ın işletmesini alan Vural Ak, söz konusu alanı Türkiye'nin ve Balkanlar'ın en büyük otomobil satış merkezi haline getireceklerini bildirdi.

İstanbul Park'ta 365 gün hareket olacak
İstanbul Park'ta 365 gün hareket olacak
GİRİŞ 20.03.2013 11:48 GÜNCELLEME 20.03.2013 11:48

AA muhabirinin sorularını yazılı cevaplandıran Ak, 2013 yılında İstanbul Park'ta gerçekleştirmeyi hedefledikleri çok sayıda proje olduğunu belirtti.

Ak, öncelikle İstanbul Park'ın ismini ''Intercity İstanbul Park'' olarak değiştirmeyi amaçladıklarını ve 365 gün hareketli tutmayı hedeflediklerini bildirdi.

İstanbul Park'taki projelerinden birinin ''otomobil satış merkezi kurmak'' olduğunu ifade eden Vural Ak, şu bilgileri verdi:

''Intercity olarak, minimum 3 bin 500-4 bin ikinci el aracı aynı alanda sergileyerek satışa sunacağız. Bu alanın yanına insanların kendi araçlarını sergileyip satmaları için de herkese açık pazar yeri ayarladık. Her hafta sonu yaklaşık 4 bin otomobilin gelmesini bekliyoruz. Böylece, yaklaşık 8 bin her marka ve modelden oluşan 'dev' bir ikinci el satış merkezi kurulacak. Bu alanların çevresinde yeni araçların sergileneceği açık-kapalı sergi yerleri açılacak. Yeni araç almak isteyeceklerin bu araçları test etmeleri ve almaları mümkün kılınacak. Türkiye'nin ve Balkanlar'ın en büyük otomobil satış merkezi burası olacak.''

Ak, ailelerin İstanbul Park'a gelmeleri için her türlü yatırımı yaptıklarını vurgulayarak, ''Otomobil müzesi, off road parkuru, bowling salonu, konserler, restoranlar... İnsanlar tüm gün İstanbul Park'ta keyifle zaman geçirebilecek. İstanbul Park cazibe merkezi haline gelecek'' dedi.

AA