Bursa Twente maçına odaklandı

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayserispor maçını kenara bırakıp Twente maçına hazırlandıklarını belirterek, "Yğun geçirdiğimiz dönemde alacağımız güzel sonuçlarla güzel günleri yaşamak istiyoruz" dedi.

Bursa Twente maçına odaklandı
Bursa Twente maçına odaklandı
GİRİŞ 20.08.2012 19:22 GÜNCELLEME 20.08.2012 19:22

Bursaspor Kulübü'nün geleneksel bayramlaşma töreni Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşti. Bayramlaşmaya İkinci Başkan Recep Bölükbaşı, Genel Sekreter İlhan Uslu, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, İdari Asbaşkan İsmet Demirel, Basın Sözcüsü Selçuk Eren, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman, Hukuk İşleri Sorumlusu Av. Öztürk Yazıcı, Genel Müdür Vekili İsmail Özdemir, Teknik Heyeti ve Futbolcular katıldı.

Bayramlaşma töreni sonrası basın mensuplarına konuşan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Bütün Müslümanların, ülkemizin ve camiamızın mübarek ramazan bayramını kutluyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu bayramın bizim için başka bir anlamı var. Bayramın 1'inci günü zor bir deplasmanda, çok güçlü bir rakibe karşı ligin ilk karşılaşmasını oynadık. Burada alacağımız galibiyetle camiamıza ve taraftarlarıma bir başka sevinci de yaşatmak istedik. Şükürler olsun ki Allah bizi mahcup etmedi. Bu mutluluğu bizi sevenlerle yaşadık. Bayram sonrasında bize bayram sevincini yaşatacak bir maç oynayacağız. Şimdi Kayserispor maçını bir kenara bırakıp, Twente maçına hazırlanmaya başladık. İnşallah bu karşılaşmadan da bize tur için avantajlı bir skor elde edip taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. O yüzden bu yoğun geçirdiğimiz dönemde alacağımız güzel sonuçlarla güzel günleri yaşamak istiyoruz" diye konuştu

Bayramlaşma töreninin ardından konuşan İkinci Başkan Recep Bölükbaşı, "İslam aleminin, Türkiye'nin, Bursa'nın ve Bursasporluların bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Tabii bu bayramın bir özelliği de var. Bize çifte bayram sözünü veren hocamıza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün Kayserispor galibiyetiyle birlikte çifte bayram yaşıyoruz. Güzel duygular içerisindeyiz. Bu güzel başlangıçla daha güzel şeylerin olacağını umut ediyorum, diliyorum" şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA