Le Guen'den maç sonu istifa açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında, evinde Kasımpaşa'ya 1-0 kaybederek taraftarın tepkisini çeken Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, istifa haberlerine dair açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 08.04.2018 20:27 GÜNCELLEME 10.04.2018 16:14

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen maç sonu yaptığı açıklamada, "Bugün oyunumuzu sonuca çeviremedik ve oyunumuzu sonuca çeviremediğimiz için de cezalandırıldık. Maçı kaybettik. Neredeyse her şeyi yaptık kazanmak için, neredeyse diyorum çünkü sonuca çeviremedik. 20 - 30 arası orta yaptık, birçok duran top kullandık ama ceza alanındaki etkinlik eksikliğimiz maçı kazanmamızı engelledi. Bu periyottan çıkmak istiyorsak, oynadığımız oyunu sonuca çevirebilmeliyiz" dedi.

LE GUEN: "BANA GİT DENİRSE GİDERİM"
Bursaspor'daki geleceği ile ilgili bir soruya ise Le Guen, "Pes edecek son adam benim. Ne kadar çalıştığımı, ne kadar kendimi ortaya koyduğumu çok iyi biliyorum. Oyuncularım için de aynısını söyleyebilirim, ellerinden gelen en büyük çabayı ortaya koyuyorlar. Savaşma ruhunu ortaya koyuyorlar. Bana git denirse giderim ama ben hala bu durumdan çıkabileceğimize inanıyorum. O yüzden son ana kadar savaşmaya devam edeceğim" yanıtını verdi.

 

 

"SOW ÇOK FAZLA AŞAMA KAYDETTİ"
Moussa Sow'un ilk 11'de görev almasıyla ilgili ise Fransız çalıştırıcı, "Sow'un fiziksel olarak daha iyi yöne gitmesi gerektiği, sizlerin de görebileceğiniz bir durum ama Sow geldiği günden beridir çok fazla aşama kaydetti. Hafta boyunca da iyi performans sergilediğini düşündüm. Ceza alanındaki etkinliğimizi artırmak için sahadaydı, ilk 11'de seçtim çünkü etkinliği artıracağını düşünmüştüm. Sow daha iyiye gitmeli ama bunun için maç oynaması, daha fazla süre alması, kendini geliştirmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

Le Guen, Bogdan Stancu'nun ilk yarıda korner atışlarını kullanmasıyla ilgili ise tercihin kendi kararı olduğunu ve Stancu'nun antrenmanlarda duran topları en iyi kullanabilen oyuncu olduğunu belirtti.