Transferin son gününde Bursa'dan iki imza birden!

Bursaspor, genç oyuncu Alper Ademoğlu ile 2 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık anlaşma sağlarken, bir diğer transfer olan John Bostock ile de 2.5 yıllık sözleşme imzalandı.

Transferin son gününde Bursa'dan iki imza birden!
Transferin son gününde Bursa'dan iki imza birden!
GİRİŞ 01.02.2018 00:44 GÜNCELLEME 01.02.2018 00:46

Bursaspor, transferin son gününde gündüz saatlerinde Schalke 04'ün rezerv takımındaki orta saha oyuncusu Alper Ademoğlu'nu kadrosuna kattı.

Yeşil beyazlı kulüpten yapılan resmi açıklamada Belçika ve Türk pasaportuna sahip olan 20 yaşındaki orta saha oyuncusunun yanı sıra, Almanya'nın Schalke 04 kulübü ile de her konuda anlaşmaya varıldığı belirtildi. Alper Ademoğlu ile 2 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık anlaşma sağlandı.

 

 

İKİNCİ TRANSFER BOSTOCK

Bursaspor, transferin son gününde Alper Ademoğlu'nun ardından John Bostock'u da kadrosuna kattığını açıkladı. Yeşil beyazlı kulüpten yapılan resmi açıklamada Fransa'nın RC Lens kulübü ile anlaşma sağlandığı açıklanırken, İngiliz orta saha oyuncusu John Bostock ile de 2.5 yıllık anlaşma yapıldı. Yeni transfer John Bostock, özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL