'Eğer iyi sonuçlara geri dönmek istiyorsak...'

Süper Lig'de deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 yenilen Bursaspor'un teknik direktörü Paul Le Guen, maçın ardından çarpıcı sözler kullandı.

'Eğer iyi sonuçlara geri dönmek istiyorsak...'
'Eğer iyi sonuçlara geri dönmek istiyorsak...'
GİRİŞ 27.01.2018 19:51 GÜNCELLEME 27.01.2018 19:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Bursaspor'un teknik direktörü Paul Le Guen, "Eğer iyi sonuçlara geri dönmek istiyorsak o ruh halini hatırlamak, geri kazanmak zorundayız." dedi.

Le Guen, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımlarının kötü sonuçlar silsilesinin içerisinde bulunduğunu söyledi.

 

 

Arka arkaya alınan kötü sonuçların takımdaki belirli zafiyetlerin sonucu olduğunu ifade eden Le Guen, "Ligin ilk yarısında iyi sonuçlar aldık. Çünkü takım olarak gerçekten doğru ruh halinde, herkesin katılım verdiği bir tarzda oynamıştık. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmıştı. Eğer iyi sonuçlara geri dönmek istiyorsak o ruh halini hatırlamak, geri kazanmak zorundayız." diye konuştu.

Sahada en ufak bir negatif durum oluştuğunda kırılganlıklarının ortaya çıktığını, organizasyonlarını kaybettiklerini aktaran Fransız teknik adam, bu olduğunda da futbolun kendilerini cezalandırdığını dile getirdi.

Şu an ciddiye alınması gereken bir durumda olduklarını belirten Le Guen, bu durumdan da birlikte çalışarak ve bu birlikteliği geliştirerek çıkabileceklerini bildirdi.

Paul Le Guen, gazetecilerin takımın transfere ihtiyacı olup olmadığı sorusuna, "Belki birkaç iyi transfer yapabilirdik ya da yapabiliriz ama zaten şu an önemli olan şey bu değil. Önemli olan her kimi getirecek olursak olalım gelecek oyuncundan verim alabilmek için gerekli şartları oluşturmalıyız. Abdullahi Shehu ve Gheorghe Grozav, iyi oyuncular. Takım olarak onlara iyi bir temel oluşturmalıyız ki içine girdikleri takım, onların performans vermesine yardımcı olabilsin." karşılığını verdi.

"Değiştirmemiz gereken şey ruh hali ve öz güven"

Öncelikle takım ruhunu oturtmaları ve bunu ön plana çıkartmaları gerektiğini vurgulayan Le Guen, şunları kaydetti:

"Futbolda her şey birbiriyle bağlantılıdır. Takımın fiziksel durumu, taktik, teknik hepsi birbiriyle ilişkilidir. An itibariyle değiştirmemiz gereken şey ruh hali ve öz güven. En eksik olduğumuz konu bu. Herkes kendini sorgulamalı, en başta ben kendimi sorgulamalıyım. Şu an durumumuz bu. Herkes, her şeyin farkında."

YORUMLAR 1
  • serko61 l 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce bir kafayı değiştir hoca bursa bu ligin 5.buyugudur rakibe göre deyil kendine göre oyna.
    Cevapla