Le Guen: Dev bir eksiklik bizim açımızdan!

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Göztepe ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Le Guen: Dev bir eksiklik bizim açımızdan!
Le Guen: Dev bir eksiklik bizim açımızdan!
GİRİŞ 18.11.2017 17:14 GÜNCELLEME 18.11.2017 17:14

Yaptığı açıklamada "Bugün iyi tarafından bakmamız gerekiyor. İçeride berabere kalınan bir maç ama mutlu olmalıyız. Buradan puansız da ayrılabilirdik, 3 puanla da ayrılabilirdik. Bazen de 1 puan da iyidir demek gerekiyor" dedi. Sinan Bakış'ın oyunda kalmasının sorulması üzerine ise Fransız çalıştırıcı, "Evet bir değişiklik yapabilirdim ama kararları ben veriyorum. O pozisyonda oynayabilecek 4 oyuncumuz var; Aziz Behich, Emre Taşdemir, Onur Atasayar ve Yusuf Erdoğan. Hiçbiri kadroda olmaya uygun değillerdi. Bende elimden geleni yapmaya çalıştım" diye konuştu.

Kaleci Harun Tekin'in performansından memnun olduğunu kaydeden Le Guen, "En başından beri Harun'ın gösterdiği performanstan çok memnunum. Bu memnuniyetime, bu akşamı da ekleyebilriz. Sezon başından beri aynı savunmacılarla oynuyoruz; Barış Yardımcı, William Ekong, Titi ve bunlara ek olarak Ertuğrul Ersoy da girdi. Titi ve Aziz'i oynatma durumumuz yoktu, taktiksel olarak oyuncularımı adapte etmeye çalıştım. Zor bir görevdi, ama işin bu durumlarında karar vermeliydim" ifadelerini kullandı.

Le Guen, Mikel Agu'nun eksikliği içinse şöyle konuştu: "Agu dev bir eksiklik bizim açımızdan ama Cristobal Jorquera'nın performansı da beni memnun etti. Bütün akşam ağlayabilirim, yakınabilirim Agu olsaydı diye ama bu hiçbir şekilde bize fayda sağlamayacak. Eldeki kadroda en iyi oyuncularımızı seçmek zorundayım. Pablo Batalla'dan da memnunum, kendisi oyununun devamlı içinde kalıyor. Kafamızı dik tutup, önümüzdeki maçlara bakacağız."