Paul Le Guen: Utanacak bir şey yok!

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Beşiktaş maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Paul Le Guen: Utanacak bir şey yok!
Paul Le Guen: Utanacak bir şey yok!
GİRİŞ 26.08.2017 23:25 GÜNCELLEME 26.08.2017 23:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu ve iyi oynadıklarını söyledi.

Performans olarak Beşiktaş'ın çok gerisinde olmadıklarını vurgulayan Le Guen, "Takım olarak ilk yarıda organizasyonumuz ile Beşiktaş için işleri çok zorlaştırdık. Zor bir maçtı, zor olacağını biliyorduk. Kafamızı kaldırmamız gerekiyor, utanacak bir şey yok. Gücümüz yetmedi, teknik kalitemiz yetmedi diyebiliriz. Çalışmaya devam edeceğiz. Diğer takım iyiydi, ama biz de çok uzaklarında değildik" dedi.

Sağ bek transferi istediğini vurgulayan Fransız hoca, "Sağ bek ihtiyacımız mutlaka var. Barış iyiydi ama o bölgedeki tek oyuncumuz, oraya takviye yapmamız gerekecek" diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynı hız ve cesaretle çalışmaya devam.Önemli olan yarınlarımızı kurtarmak.Bu nedenle hem değerli hocalarımıza,hem de değerli oyuncularımıza güveniyor,başarılarını bekliyoruz.Beşiktaş yenilgisi ligin bittiği anlamına gelmiyor.2.Devre biz burda BJK yenip o sevinci yaşayabiliriz.Yeterki birlik olup çatlak sesleri ikna edip,her şeyin zamanla yoluna gireceğini anlatalım.
    Cevapla