Le Guen: Önemli bir galibiyet aldık

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Le Guen: Önemli bir galibiyet aldık
Le Guen: Önemli bir galibiyet aldık
GİRİŞ 19.08.2017 23:11 GÜNCELLEME 19.08.2017 23:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 3-2 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, "Sonuç beni sevindirdi. İlk yarıdaki performanstan memnunum. Oyunun kontrolünü ikinci yarı kaybettik. Oyunu zorlaştırdık. Önemli bir galibiyet aldık. Taraftarlarımız yaptıkları katkı ve verdikleri destekle sahadaki ambiyansı güzelleştirdi ve 3 puana katkı verdi. Takım da oyundan kopmadı. Açıkçası Delarge'yi oyuna almadan önce en doğru kararı almaya çalıştım. John sakatlığında değişiklik yaptık. Risk alıp, beklemeyi tercih ettim. Delarge takımla sadece 1 haftadır çalışıyor. Son 20 dakikada rakip takıma tehlike oluşturacağını düşündüm" dedi.
 
Oyundan çıkarken protesto edilen genç oyuncu Kubilay Kanatsızkuş hakkında da yorum yapan Le Guen, “Gecenin tek negatif olayı bu diyebiliriz. Akademiden çıkmış genç ve Bursalı oyuncu. Büyük potansiyeli var. Kendine güvenini yeniden kazanması lazım. Bunun için de herkesin, taraftarın ona yardımcı olması gerekir. Zeminden şikayetçi olmamaya çalışıyoruz. İyi olacağının sözünü verdiler. Oyunculardan çok şeyler istiyoruz. Bunu isterken sahamızın da iyi olması gerekir. Bu oyunumuzu etkiler. Önümüzdeki günlerde transferlerle ilgili iyi haberler olacak. Hem sizin hem bizim istediğimiz 2-3 oyuncu alınacak. Transferi başkanımızla birlikte aynı şekilde düşünüyoruz. İyi haberler vereceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • Suleyman 6 yıl önce Şikayet Et
    Kubilaya yapılan bu kadar tepkiye anlam veremedim.kendi evladımıza biraz tahammul etmemiz gerekirdi.kaldıkı baya gayretliydi iki top kaybetti diye silip atilmmali.elin yabancisi geliyo oynamadan trilyon dolarlari aliyor kimseden ses yok kendi cocugumuz oldumu hemen tepki.
    Cevapla
  • bursalı 6 yıl önce Şikayet Et
    zorla güzellik olmuyor işte zaten akademiden çıktı diye geçen sezondan beri oynatılmakta ısrar ediliyor geçen sezon onun kaçırdığı net goller bursayı az daha küme düşürüyordu onun yerinde başka bir oyuncu olsa değil busene sahaya çıkmak hindistan ligine satılırdı arkadaş bir insanda potansiyel varsa o 1-2 maçta anlaşılır bunun yüzünden takım 10 kişi oynuyor deneme tahtasımı bu takım
    Cevapla