Bursaspor açıkladı! 'Sabri Sarıoğlu...'

Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra birçok takımın radarına giren Sabri Sarıoğlu’na, Kayserispor dışında Bursaspor’un da teklif götürdüğü ortaya çıktı.

Bursaspor açıkladı! 'Sabri Sarıoğlu...'
Bursaspor açıkladı! 'Sabri Sarıoğlu...'
GİRİŞ 28.06.2017 10:20 GÜNCELLEME 28.06.2017 12:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon son hafta karşılaşmasında Trabzonspor’u deplasmanda 2-1 yenerek Spor Toto Süper Lig’de kalmayı başaran Bursaspor, yeni sezonda sıkıntılı günler yaşamamak için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

İmza töreninin ardından ülkesi Fransa’ya giden teknik direktör Paul le Guen’in cuma günü teknik ekibindeki arkadaşlarıyla birlikte Bursa’ya döneceği, Kulüp Başkanı Ali Ay ve transfer komitesi ile bir araya gelerek Fransa’da yapmış olduğu görüşmeleri aktaracağı bildirildi.

SABRİ SARIOĞLU İLE İLGİLİ GELİŞME YOK

Mali Asbaşkan Fatih Pulat, transferde gündeme gelen Titi için olumlu gelişmeler yaşandığını, ancak imzayı atmadan kesin bir şey söylemek istemediklerini, Galatasaray'dan ayrılan Sabri Sarıoğlu ile ilgili bir gelişme olmadığını belirtti.

YORUMLAR 3
  • Gerçekler 6 yıl önce Şikayet Et
    Sahte gündem yaratılıyor resmen rekabet yaratmak için Sabri gibi vasıfsız bir futbolcunun Gs de oynaması bile zarar ziyandı bi dünya genç ve sağlam bek ler dururken bu adamı alıpta takımınıza bela etmeyin sabrinin olması gereken en lüks lig ikinci lig tir.
    Cevapla
  • harun 6 yıl önce Şikayet Et
    Vasıfsız? Peki :) sadece saçma sapan attığı şutlardan ibaret taniyorsun sanırım :)
    Cevapla
  • Kayserili 6 yıl önce Şikayet Et
    Gelmedigi daha hayırlı onun yerine adam gibi transfer yapmalı...
    Cevapla