Batalla'dan 90 milyon TL'lik gol!

Bursaspor'un şampiyonluğunda 8 gol, 1 asistle takımına katkı sağlayan Pablo Martin Batalla dün attığı golle gemisini kurtardı.

Batalla'dan 90 milyon TL'lik gol!
Batalla'dan 90 milyon TL'lik gol!
GİRİŞ 04.06.2017 12:53 GÜNCELLEME 04.06.2017 12:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bursaspor'un şampiyonluğunda 8 gol, 1 asistle takımına katkı sağlayan Pablo Martin Batalla dün attığı golle gemisini kurtardı.

Batalla'nın attığı golle ligde kalan Timsah, 90 milyon TL'lik gelirin de takımında kalmasını sağladı. Gelecek sezon 87 milyon TL olacak olan lige katılım payının yanı sıra 3 milyon TL'yi bulan şampiyonluk geliri de Timsah'ın kasasında kalacak.

YORUMLAR 9
  • trabzon 6 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon uefa icin ciktigi macta gazoz maci oynayan adanayi yenememisken, ts gazoz macina cikmisken ölüm kalım macina cikan bursaya yenilmesi gayet normal. Fb nin 2 mactada yendigi kankasi rize dustu.rizenin kankasi fb bursaya 4 puan kaptirmistir.
    Cevapla
  • yazıklar olsun 6 yıl önce Şikayet Et
    Bursa taraftarına acıyorum acınası haldesiniz.hep karşı taraflarda şuç arar kendi takımınızı sütten çıkan ak kaşık yaparsınız.Trabzon size yedekleri ile bile en az 2-3 atardı dün gördük ki Trabzon şikeden yakınan trabzon şike yaptı maçı Bursaya verdi.hiç gevelemeyin bursa taraftarı şaibe ile ligde kaldınız ve övünüyorsunuz rizeye yazık oldu sizden çok daha fazla hak ettiler ligde kalmayı.şimdi Trabzonunuzu en kral dostunuz ilan edersiniz ankaragücü kankanız misali.
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Rizelilerin çoğu fb li kalan kısmı da bjk ve gs li . Şimdi yumurta gelip dayandığı zaman trabzon şike yaptı oluyor. 2011 de trabzon kumeye fb şampiyon diye bağıran Rize taraftarı şimdi mi Karadenizli ve hemsericilik yapıyor geç kaldınız 1 .Lig de başarılar.
    Cevapla
  • Yusuf D. 6 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun bilip bilmeden iftira atanlara.
    Cevapla
  • karadut 6 yıl önce Şikayet Et
    taraftarın acınacak ne hali var. O taraftar ki ülkenin en mükemmel taraftarlarından biri. Takım olarak bir düşüş yaşadık. Bundan da dersler çıkarılacaktır merak etme. Trabzon adam gibi maçını oynadı. Galip duruma da geldi. Geri dönüş olamayabilirdi. Şartlanmış olarak konuşmayın. O gözyaşları ile gelen galibiyet analarının ak sütü gibi helaldir.
    Cevapla
  • ordulu 6 yıl önce Şikayet Et
    Rize hiçbir zaman Trabzonspor u desteklemedi ben hiç Trabzon u destekleyen Rizeli görmedim çoğu Fenerbahçe li. Trabzon neden asılsın maça sebep yok ÇAYKUR Rize yatmasaydın çalışsaydın düşmeseydin
    Cevapla
  • Yush 6 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor dan 90 milyon liralık ikram deseniz daha iyi olurdu. !!
    Cevapla
  • nalet 6 yıl önce Şikayet Et
    batalla diye yazilir adam diye okunur..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle