8 penaltıdan 4’ünü kurtardı!

Bursaspor’un bu sezon topladığı puanlarda önemli oranda pay sahibi olan kaleci Harun Tekin, dün oynanan Gaziantepspor maçında bu sezonki 4’üncü penaltısını kurtardı.

8 penaltıdan 4’ünü kurtardı!
8 penaltıdan 4’ünü kurtardı!
GİRİŞ 05.03.2017 14:14 GÜNCELLEME 05.03.2017 14:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yeşil-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında dün Timsah Arena’da karşılaştığı Gaziantepspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın 5. dakikasında İsmail Konuk’un topa eliyle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı kazanan Gaziantepspor’da topun başına geçen Marcinho’nun vuruşunu kaleci Harun Tekin çıkarmayı başardı. Ancak devam eden pozisyonda yine Marcinho, topu ağlarla buluşturdu.

“BAŞARIMIN SIRRI AİLEM”

Bu sezon Bursaspor’un aleyhinde verilen 8 penaltı atışından 4’ünü kurtarmayı başaran milli kaleci, maçın ardından başarısının ailesine borçlu olduğunu söyledi. 27 yaşındaki file bekçisi, “Bu zorlu süreçte maçtan önce bana destek olan eşime, aileme çok teşekkür ediyorum. İyi günde de kötü günde de her zaman yanımdalar. Başarımın sırrı da zaten onlar. Maçla ilgili pek konuşmayacağım. 3 puanı aldığımız için çok mutluyum. Takım arkadaşlarımın hepsini kutluyorum” diye konuştu.

Harun Tekin’in penaltı kurtardığı maçlarda alınan sonuçlar ve penaltıyı kullanan oyuncular şöyle:

Bursaspor 1-0 Kasımpaşa (Tunay Torun)

Gaziantepspor 3-2 Bursaspor (Nabil Ghilas)

Bursaspor 2-1 Çaykur Rizespor (Leonard Kweuke)

Bursaspor 2-1 Gaziantepspor (Marcinho)

YORUMLAR 1
  • Boztepe52 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu gecen hafta birakip gidiyordun simdi kralmi oldun
    Cevapla