Bursasporlu Tomas Necid'in yeni takımı belli oldu

Bursaspor'dan forma şansı bulmakta zorlanan Tomas Necid, Polonya temsilcisi Legia Varşova'ya transfer oluyor

Bursasporlu Tomas Necid'in yeni takımı belli oldu
Bursasporlu Tomas Necid'in yeni takımı belli oldu
GİRİŞ 30.01.2017 14:46 GÜNCELLEME 30.01.2017 16:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan Tomas Necid, Polonya'nın Legia Varşova takımına transfer oluyor. Yıldız golcü imza işin Varşova'ya gitti.

Çek golcü Necid'in satın alma opsiyonuyla kiralık olarak transfer olacağı ve resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılacağı bildirildi.

2015/2016 sezonunun başında Bursaspor'a transfer olan ve ilk sezonunda Süper Lig'de 11 gol atan Tomas Necid, bu sezon forma bulmak bile çok zorlandı. Polonya basınına yansıyan haberlerde de Necid'in Pazartesi günü Legia Varşova'ya transfer olacağı belirtildi.

Tomas Necid'in 2019 yılına kadar Bursaspor ile sözleşmesi bulunuyordu.

BURSASPOR'DA İKİ AYRILIK DAHA

Bursaspor, kadrosunda yer alan 3 yabancı oyuncudan birini sattı, 2 yabancı oyuncuyu ise kiraladı.

Kulüp Başkanı Ali Ay, ayrılan oyuncularla ilgili olarak şunları söyledi:

"Luis Advincula 600 bin dolar karşılığında Meksika’nın Tigres takımına gitti. Tomas Necid’i 6 aylığına, Legia Varşova takımına kiralık verdik. Maaşını onlar ödeyecek. İnşallah orada başarılı bir performans sergiler ve biz de sezon sonunda iyi bir fiyata satarız. Sane'yi Fransa'nın 2'nci Lig takımlarından Auxerre satın alma opsiyonuyla 200 bin Euro'ya kiraladık. Belki bazı yerli futbolcularımızla da ayrılacağız. Bir şey bitmeden kesinlikle söylemek istemiyorum. İmza aşamasına geldiğinde paylaşırız.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 2
  • Belcika Cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten iyi futbolcu idi, neden bu sene oynattirmadilar? Adam 5 mac oynamis sonra oynatmamislar? Boyle birsey olabilir mi ya? Gecen sene 16 gol atmis bir adami gonderiyorlar, bizim takimlar gercekten garip, bu yuzden basari saglanamiyor, ve bursada zaten felaketler oldu hemen tekrnik direktor kovuldu
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Bursa kubilay kanatsizkusu egitiyor bence cok dogru bir hamle
    Cevapla