Hamzaoğlu'nu kararından Batalla döndürmüş

Bursaspor’un Arjantinli oyuncusu Batalla, yaptığı görüşme sonrası Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nu istifa kararından döndürdü.

Hamzaoğlu'nu kararından Batalla döndürmüş
Hamzaoğlu'nu kararından Batalla döndürmüş
GİRİŞ 29.12.2016 13:17 GÜNCELLEME 29.12.2016 13:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ne 3-1 mağlup olan yeşil-beyazlılarda, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, taraftarlardan gelen tepkiler üzerine maçın ardından istifa kararı almış ancak kabul edilmemişti.

"HOCAM NE OLUR BIRAKMAYIN"

Ankara’daki mücadele sonrası kara yoluyla Bursa’ya dönen yeşil-beyazlı kafileden Aydınspor maçı öncesi ülkesine gitmek için izin alan kaptan Pablo Martin Batalla, Hamzaoğlu ile bir araya geldi. Gece saat 02.00’de yapılan görüşmede Arjantinli yıldız Batalla, Hamzaoğlu’na, "Hocam ne olur bırakmayın. Kalırsanız ülkeme gitmek için aldığım biletimi iptal eder, perşembe günü maça çıkarım" dedi.

Batalla’nın bu sözleri Hamza Hamzaoğlu’nu da duygulandırdı. Tecrübeli teknik adam da, takımdan ayrılmayacağını ve biletini iptal etmemesini söyledi.

İSTİFA KARARINDAN VAZGEÇİRDİLER

Ayrıca Aydınspor maçı öncesi izin alan bir başka isim olan Harun Tekin de takımda 3. kaleci konumunda olan Muhammed Şengezer’in sakatlığının ardından iznini iptal ederek maça çıkmak istediğini Hamzaoğlu’na iletti.

Deneyimli çalıştırıcı, oyuncularının bu davranışları sebebiyle istifa kararından vazgeçti.

YORUMLAR 1
  • hamza 7 yıl önce Şikayet Et
    hamza hocayi bursa taraftari sevmio nedendir bilinmez. gorende kume hattinda sanir bursayi. neyin kafasini yasio bu taraftar
    Cevapla