Bursaspor cephesinden hain saldırıya sert kınama!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Vodafone Arena yakınında gerçekleşen saldırıyı kınayan açıklamalarda bulundu.

Bursaspor cephesinden hain saldırıya sert kınama!
Bursaspor cephesinden hain saldırıya sert kınama!
GİRİŞ 11.12.2016 15:59 GÜNCELLEME 11.12.2016 15:59

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Vodafone Arena'da Beşiktaş'la oynadığı karşılaşmadan sonra biri stadın çok yakınında olmak üzere 2 bombalı saldırı neticesinde şehit olan polis ve sivillerle ilgili olarak birer açıklama yaptı.

Başkan Ali Ay, yeşil beyazlı kulübün internet sitesindeki açıklaması şöyle:

"Maç çıkışından hemen sonra yaşanan hain saldırıyla birlikte yine çok sayıda polisi ve sivil vatandaşlarımızı teröre şehit verdik. Kendilerine Allahtan rahmet ve yakınları başta olmak üzere milletimize başsağlığı diliyorum. Maç günü erken saatlerden itibaren bütün futbolseverlerin güvenliğini sağlamak için görev orada yapan polislerimiz, 6 yıl sonra hiçbir gerginliğin yaşanmasına müsaade etmemiş ama maalesef hain bir saldırının kurbanı olmuşlardır. Acımız çok büyük. İçeriden veya dışarıdan bu işte kimin parmağı varsa Allah hepsini kahretsin." 

HAMZAOĞLU’NDAN DA TEPKİ

Hamza Hamzaoğlu ise terörün sivil-polis, çoluk-çocuk demeden herkesi hedef aldığına dikkati çekerek şu açıklamayı yaptı:

"Dün akşam düzenlenen hain terör saldırısında, ne yazık ki başta emniyet mensubu arkadaşlarımız olmak üzere, birçok vatandaşımızı şehit verdik. Allahtan kendilerine rahmet geride kalan yakınlarına, masum evlatlarına sabır ve metanet diliyorum. Yaralı vatandaşlara acil şifalar diliyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu şu zor günlere inat, ezeli rekabet duygusunu bir kenara bırakarak. Birlik ve beraberlik içinde maçı izleyen taraftarlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyor. Hain terör olayını yapan ve yaptıranları lanetle kınıyorum."

KAYNAK: DHA