Şok sakatlıkla ilgili kulüpten açıklama! Kırık...

Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Serdar Kurtuluş'un altyapı ile oynanan hazırlık maçında sağ diz kapağı yerinden çıktı.

GİRİŞ 12.11.2016 13:06 GÜNCELLEME 12.11.2016 14:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bursaspor’un tecrübeli oyuncusu Serdar Kurtuluş’un altyapı ile oynanan hazırlık maçında Taiwo’nun müdahalesi sırasında sağ diz kapağının yerinden çıktı.

Ali Ay: Çok üzücü bir olay

Bugün U21 takımımız ile yapmış olduğumuz antrenman maçında çok kötü bir durum ile karşı karşıya geldik. Serdar arkadaşımız sakatlandı ve şimdi onunla birlikte hastaneye geldik, burada arkadaşlar gerekli kontrolleri yaptılar ve çok kötü bir durumun olmadığına kanaat getirdiler. Öncelikle kırık yok bu duruma çok sevindik. Futbolcumuzun durumu ile ilgili Doktorumuz Hakan Ayaz gerekli açıklamayı yapacak.

Hakan Ayaz: Herhangi bir kırık yok

Başkanımızın dediği gibi kırığın olmaması sevindirici. Ön tanı olarak sahada da ilk düşündüğümüz dislokasyon dediğimiz bir olaydı. Bu dislokasyon bazen kırık eşlik edebilir, bazen sinir damar yaralanmaları ve çoğunlukla da bağ sakatlanmaları eşlik edebilir. Şuanda ilk röntgenlerinde herhangi bir ciddi kırığa rastlanmaması bizim için sevindirici bir haber. Bundan sonra yapacağımız tetkikler çıkık olan dizi anestezi altında ameliyathanede yerine oturtmak. Bunu yapabilmemiz içinde öncelikle damarlarında bir problem olup olmadığından emin olmamız lazım. Şuanda o kontroller yapılıyor. Orada bir problem yoksa anestezi altında dizini yerine oturtacağız. Daha sonra yerine oturmuş dize MR, tomografi gibi diğer tüm kontrolleri yapıp en son ne varsa onları ortaya çıkaracağız. Bu da biraz zaman alacak. Bundan sonraki süreci kulübümüzün resmi sitesinden takip edebilirsiniz.

YORUMLAR 3
  • salim 7 yıl önce Şikayet Et
    cok geçmiş olsun üzücü olay
    Cevapla
  • .... 7 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun serdara ama siyahi arkadaş hayvan gibi girmiş
    Cevapla
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    hazirlik maci lan bu. uefa finali degil
    Cevapla