Serdar Kurtuluş'tan örnek davranış

Bursaspor'un deneyimli savunma oyuncusu Serdar Kurtuluş, engelli öğrencilerle bir araya geldi

Serdar Kurtuluş'tan örnek davranış
Serdar Kurtuluş'tan örnek davranış
GİRİŞ 08.11.2016 21:57 GÜNCELLEME 08.11.2016 21:57

Merkez Osmangazi ilçesindeki Mehmet Torun Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden Serdar Kurtuluş, okuldaki el sanatları, dokuma, konfeksiyon, matbaa, seramik ve mobilya atölyelerini gezerek, öğretmenlerden bilgi aldı. Daha sonra okulun konferans salonunda engelli öğrencilerle bir araya gelen 29 yaşındaki oyuncu, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Yeşil-beyazlı futbolcu, söyleşinin ardından formalarını imzaladığı öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Söyleşinin ardından AA muhabirine açıklamada bulunan Serdar Kurtuluş, etkinliğin çok keyifli geçtiğini ifade etti.

Okulun çok güzel imkanlara sahip olduğunu belirten Serdar Kurtuluş, "Söyleşiden önce okulu gezme fırsatım oldu. Çok güzel atölyeler ve imkanlar var. Öğrencilerin çok iyi tasarımları var. Ayrıca okulun futbol takımının çok başarılı olduğunu öğrendim. Umarım bu başarılarını devam ettirirler. Çok keyifli bir gün geçirdim." dedi.

Okul müdürü Mustafa Okumuş ise her ay kendi alanında uzman ve ünlü kişileri okula davet ettiklerini ve öğrencilerle bir araya getirerek söyleşi düzenlediklerini aktardı.

Serdar Kurtuluş'un ziyaretinin öğrencileri mutlu ettiğini anlatan Okumuş, "Onların mutluluğunu görmek bizi de mutlu ediyor. Bu etkinlikleri, öğrencilerin sosyalleşmeleri ve öz güvenlerini bir adım öteye taşıyabilmeleri açısından düzenliyoruz." diye konuştu.