Hamzaoğlu'dan Fernandao açıklaması!

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin Brezilyalı forveti Fernandao'yu transfer edecekleri iddialarına yanıt verdi.

Hamzaoğlu'dan Fernandao açıklaması!
Hamzaoğlu'dan Fernandao açıklaması!
GİRİŞ 03.11.2016 13:46 GÜNCELLEME 03.11.2016 13:54

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a önemli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Bursaspor’un hedeflerinden bahseden Hamza Hamzaoğlu, "Hedeflerimiz sezon öncesinde belirttiğimiz gibi bu sezonu ilk 5 içerisinde tamamlamak. Eğer bunu gerçekleştirebilirsek hedeflerimize bu yıl için ulaşmış olacağız. Şu an için hedefimiz ilk 5 ve Avrupa’da mücadele etmek. Altyapıya yönelik projelerimiz var. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde hedefimiz şampiyonluk olacak" ifadelerini kullandı.

"Transferi düşünmüyoruz"

Basında yer alan,"Fenerbahçeli golcü oyuncu Fernandao devre arasında eski takımı Bursaspor'a geri dönüyor" iddialarına ise Hamzaoğlu, “Şu anda transferi düşünmüyoruz. Devre arasına kadar oynayacağımız maçlar var. O zamana kadar takımımızda ihtiyaç ve eksik bir şeyler hissedersek veya bizi daha iyi tamamlayacak oyuncu durumu ortaya çıkarsa o zaman düşünürüz. Şu anda transferle ilgili hiçbir düşüncemiz yok. Fernandao’yu istedim veya istemedim diye bir şey yok. Fernandao iddiaları asılsız ve yalan. Şu anda transferi düşünmüyorum" dedi.