'Zarar verecek olursam çeker giderim'

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor taraftarının gösterdiği tepki hakkında konuştu.

'Zarar verecek olursam çeker giderim'
'Zarar verecek olursam çeker giderim'
GİRİŞ 28.08.2016 22:56 GÜNCELLEME 28.08.2016 22:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bursaspor'un sezonun ilk maçında sahasında Medipol Başakşehir'e 2-0 yenilmesinin ardından takımda büyük üzüntü yaşandı. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Takıma zarar verecek olursam, istemezlerse çeker giderim" dedi.

HAMZAOĞLU: ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Bugün maça iyi başlayamadık. İlk yarı gerçekten iyi oynamadık. İkinci yarı toparlandık. Rakip alanda oynamaya başladık. Dengeyi sağladık. Daha ön tarafta oynadık. Golü bulamadık. İkinci golden sonra çevirmek zor olacaktı çeviremedik. Rakibi tebrik ediyorum" dedi.

Basın mensuplarının Burası Bursa Akhisar değil tezahüratının sorulması üzerine Hamza Hamzaoğlu, "Taraftarlarımızın güzel olan tribünleri doldurması güzeldi. Gerçekleri göz ardı etmemek lazım. Henüz ligin ikinci haftası. Kulübün maddi durumunu düşündüğümüz için böyle transferler oldu. Bu takım beraber olup oynayacak. İlk defa seyirci önüne çıktı. Heyecanlandılar. Bu takım bir arada oynamaya alıştıktan sonra onları ıslıklayanlar alkışlayacaklardır. Sahamızdaki ilk maçta. Akhisar'a da yapılan onları küçük görme bizim taraftarlarımıza yakışmadı. Bunun en büyük nedeni herkesin kazanmaya endekslenmeseydi. Kazanmaya şartlandırdık. Ondan oldu. Rakibimiz senelerdir istikrarı koruyan, başarılı olmuş ve sezonu Avrupa Kupası nedeniyle erken açmış bir rakip. Yeni bir araya gelmiş bir takımdan hemen başarı beklenmemeli. Üç günde başarı gelmez. Ben de eziyet çekmeye gelmedim. Riskler alıp geldim. Bursaspor başarısız olursa ben nereye gideceğiz. Kariyerim adına risk aldım. Başkan, yönetim mücadele etti. Biraz sabır istiyoruz. Zamana beraber oynamaya ihtiyacımız var. Oyuncularım adına üzüldüm. Keşke yaşamasaydık. Zarar verecek olursam durmam giderim. İstemiyorlarsa, teşekkür eder gideriz" şeklinde konuştu.

Takımdaki eksiklerin sorulması üzerine Hamzaoğlu, "Ben bugüne kadar eksiklikler üzerinde durmadığım için hata yaptım. Sivok sakat yok. Deniz sakat yok. Stoperde oynayan İsmail ve Ertuğrul iyi savaştı. Genç oyuncular tabii ki hata yapacaklar. Soyunma odasına futbolcularım girdiğinde herkes çok üzgündü. Sanki bu maçı kaybedip küme düşmüş gibiydik. Biz ayağa kalkacağız. Taraftarımız de bizi destekleyecektir. Önümüzdeki hafta iyi sonuçla dönersek bu stadın dolacağına inanıyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • arnavut 7 yıl önce Şikayet Et
    hamza hoca seni istemiyoruz.geldiğin günden beri dilinden düşürmediğin galatasarayına çekip gitmen dileğimizle.zaten geçen sezonun sonlarında bu birlikteliğin olmayacağı çok netti ama başkan hatanın büyüğünü tekrar seninle anlaşarak yaptı.yol yakın sn hamza git artık.
    Cevapla
  • krokodil 7 yıl önce Şikayet Et
    Hamza hoca seni seviyoruz...yonetim santrafor ile orta saha almaya inat ediyor...hoca ne yapsin...
    Cevapla