Hamzaoğlu'dan ilginç antrenman!

Özlüce Tesisleri'ni adeta kışlaya çeviren Hamza Hoca, Bursaspor'u özel olarak hazırlattığı sopalarla eğitim yaptırarak hazırlıyor.

GİRİŞ 15.07.2016 14:30 GÜNCELLEME 15.07.2016 14:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yeni sezona Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde hazırlanan Bursaspor'un antrenmanları askeri eğitimleri aratmıyor. Özlüce Tesisleri'ni adeta kışlaya çeviren Hamza hoca, yeşil-beyazlı futbolcular için özel olarak hazırlattığı 1 metrelik sopalarla tüfekli ve tüfeksiz eğitim yaptırıyor.

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını bugün Özlüce Tesisleri’nde sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Çalışmaların 8. gününde yeşil-beyazlı futbolcular, ısınmanın ardından 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından Hamzaoğlu’nun yeni sezonda oynatmayı düşündüğü oyun planına uygun bir antrenman yaptı.

Tüfekli tüfeksiz hareketler uygulanacak yap

Bursaspor'un sabah saatlerinde yaptığı eğitim acemi birliğinde verilen tüfekli tüfeksiz oryantasyon eğitimlerini aratmadı. Hamza Hamzaoğlu'nun özel olarak hazırlattığı 1 metrelik sopalar futbolculara dağıtıldı. Kondisyonerler eşliğinde sopalar ile yapılan antrenman acemi birliği eğitimini aratmadı. Sık sık futbolculara seslenen Hamza hoca, "Tabi içinizde askerlik yapan yok bilmezsiniz. Askere gidince öğrenirsiniz" diyerek espri yaptı.

Öte yandan yeşil-beyazlılarda, sakatlığı bulunan Cristobal Jorquera ile Emre Taşdemir, takımdan ayrı koşu yaptı. Bursaspor, günün ikinci çalışmasını saat 19.00’da basına kapalı olarak yapacak.

YORUMLAR 1
  • Ali Ulvi 7 yıl önce Şikayet Et
    Takımları döve döve yenecek galiba. İnşaallah GS gibi olmazlar.
    Cevapla