Ali Ay: Hamzaoğlu ile görüşeceğiz!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Yönetici Yusuf Aslan’ın Kestel'in Sayfiye köyünde yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ali Ay: Hamzaoğlu ile görüşeceğiz!
Ali Ay: Hamzaoğlu ile görüşeceğiz!
GİRİŞ 05.07.2016 16:13 GÜNCELLEME 05.07.2016 16:13

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Yönetici Yusuf Aslan’ın Kestel'in Sayfiye köyünde yeni sezonla ilgili açıklama yaparken bu sezon bütçelerini 50 milyon TL'de tuttuklarını söyledi. Başkan Ali Ay, sezonu cuma günü açacaklarını bildirirken, "Başta bütün Bursasporlular olmak üzere herkesin bayramını kutluyorum. Bu sezon bildiğiniz gibi Bursaspor tarihinde bir ilki başardık ve transferi bu sezon erkenden bitirdik. Futbolcularımız tam kadro kampa katılacaklar. Bu kampta birlikte hareket edip çalışacaklar" dedi.

TRANSFER OLABİLİR

İlk etap kampının ardından takımın Avrupa'da kamp yapacağına dikkat çeken Başkan Ali Ay, "Öncelikle elimizdeki futbolcuları burada görmemiz gerekiyor. Avusturya'da yapılacak kamp sonrası teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile görüşeceğiz. İstemesi halinde 1-2 oyuncu alabiliriz. Ancak öncelikle elimizdeki oyuncuları görmemiz gerekiyor" diyerek açıklamasını şöyle noktaladı:

BONSERVİS PARASI VERMEDİK

"Bu ana kadar dokuz oyuncu aldık ve hiç bonservis parası vermeden transferi noktaladık. Bence bu kulübümüz adına çok sevindirici bir olay. Yönetim olarak yeni sezon bütçemizi 50 Milyon TL olarak açıklamıştık. Öyle de yaptık. Ben bu takımın yeni sezonda daha başarılı olacağına yürekten inanıyorum."

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Tüm, Bursalılar ve Bursasporluların Ramazan bayramını kutluyorum. Bursaspor'umuza yeni sezon öncesinde başarılar diliyorum" dedi.

KAYNAK: DHA