Bursaspor'da Tom de Sutter ayrıldı

Hamza Hamzaoğlu’nun kadroda düşünmediği futbolculardan biri olan Tom de Sutter'in yeşil beyazlı takımla yolunu ayırması kararlaştırıldı.

Bursaspor'da Tom de Sutter ayrıldı
Bursaspor'da Tom de Sutter ayrıldı
GİRİŞ 24.06.2016 15:22 GÜNCELLEME 24.06.2016 15:22

200 BİN EUROYA BONSERVİSİNİ ALACAK

Belçikalı oyuncunun menajeriyle görüşmeler yapan Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay’dan sonra yeşil beyazlı kulübün transfer komitesi, yaptıkları toplantıda Tom de Sutter'le anlaştı. Yeşil beyazlıların Tom de Sutter’den alacağı 200 bin Euro karşılığında bonservisini vermesi, Belçikalı oyuncunun ise kalan 2 yıl için kulübün ödeyeceği 2 milyon Euro’dan vazgeçmesine karar verildi. 

NECİD VE DZUDZSAK’IN TALİPLERİ ARTIYOR 

Fransa’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’ndaki performanslarıyla dikkaleri üzerine çeken Çek milli takım oyuncusu Tomas Necid ile Macaristan milli takımının kaptanı Balasz Dzsudzsak’ın taliplerinin her geçen gün arttığı bildirildi. Bursaspor Kulübü, Tomas Necid’in satışı için menajerlere yetki verdi. Necid’i İngiltere ve İtalya takımlarının istediği öğrenildi.

Portekiz karşılaşmasında attığı 2 golle büyük sükse yapan Balasz Dzsudzsak’a ise Almanya, İngiltere ve İtalya’dan kulüpleri talip oldu. Macar oyuncuyu isteyen takımlar arasında Katar kulüplerinin de olduğu belirtildi.