Hamzaoğlu'ndan ayrılık açıklaması

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımdaki görevine devam etmek istediğini belirterek, Gelirken ayrılmak için gelmedim dedi.

Hamzaoğlu'ndan ayrılık açıklaması
Hamzaoğlu'ndan ayrılık açıklaması
GİRİŞ 04.05.2016 20:09 GÜNCELLEME 05.05.2016 14:36

Süper Ligin 32. haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Bursaspor hazırlıklarını Özlüce Tesislerinde sürdürüyor.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Kendi sahamızda kazanarak bitirmek istiyorduk ama olmadı. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Savunmayı iyi yapıyorlar. Kontraya iyi çıkıyorlar. Zaaflarından faydalanmaya çalışacağız. Biz de iyi bir takımız. İnşallah bu maçtan da iyi bir oyun, iyi bir sonuçla döneriz dedi.

DEVAM ETMEK İSTİYORUM

Başkan Ali Ay ile bu akşam görüşme yapacağına dikkat çeken Hamza Hamzaoğlu, Daha görüşmedik başkanla. Bu akşam bir araya geleceğiz. Konuşup, değerlendireceğiz. Henüz 3 haftamız var. Önemli olan 3 haftayı en iyi şekilde kapatmak. Önümüzde 9 puan var. Önümüzdeki yılın planlamasıyla ilgili görüşüyorduk daha önce de. Bu ara yoğunlaşacağız. Gündem maddesi bu oldu. Biraz daha hızlanacağız. Görüşüp yol haritası çizeceğiz. Ben devam etmeyi istiyorum. Gelirken ayrılmak için gelmedim. Önemli olan beraber yürüyebilmek. Görüşmeleri yaptıktan sonra netleşecek. Ben de devam etmek istiyorum dedi.