Bursaspor'da tazminatsız ayrılık

Bursaspor'un Gençlik Geliştirme Programı'nda görev alan Fransız teknik direktör Olivier Chavanon'un sözleşmesi feshedildi.

Bursaspor'da tazminatsız ayrılık
Bursaspor'da tazminatsız ayrılık
GİRİŞ 26.01.2016 23:02 GÜNCELLEME 26.01.2016 23:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kulüpten yapılan açıklamada, Chavanon ile yapılan görüşmenin olumlu sonuçlandığı ve Fransız teknik adamın sözleşmesinin karşılıklı anlaşmaya varılarak tazminatsız olarak sonlandırıldığı bildirildi.

Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ali Turan, 9 bin avro aylık maaş alan ve bin avroluk ev kirası ödenen Fransız teknik adamın yeni yönetimin birlikte çalışmama kararını anlayışla karşıladığını kaydetti.

BURSASPORLU BATALLA'DAN SAMET'E ZİYARET

Bursaspor'un Arjantinli futbolcu Pablo Martin Batalla Uludağ Üniversitesi Onkoloji bölümünde tedavi gören Bursaspor taraftarı Samet Öner'i, ziyaret etti.

Ziyarette oldukça mutlu olduğu gözlenen Samet yaptığı açıklamada, "Düşünüp gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Kan konusunda da olsun yardım eden herkese Allah razı olsun. İnşallah herkesin desteği ile hastalığı yeneceğiz ve yeni stadyumda Batalla ile beraber tekrar şampiyonluk yaşayacağız" dedi.

Arjantinli futbolcu Pablo Martin Batalla ise Samet'in enerjisinin yüksek olduğunu görmenin kendisini mutlu ettiğini ve en kısa zamanda kendisini stadyumda görmek istediğini belirtti.

Ziyaretin sonunda Arjantinli oyuncu Pablo Martin Batalla ilk 18 numaralı Bursaspor formasını Samet'e hediye etti.

YORUMLAR 1
  • Enes Osman 8 yıl önce Şikayet Et
    bir ayda 1 senelik memur maaşı. zaten t. direktör ve meşhur futbolcuların paraları başka şey zaten.
    Cevapla