Ertuğrul Sağlam: Anlayamadım...

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'de 2-1 kaybettikleri maçta Kayserispor'un daha iyi mücadele ettiğini söyledi

Ertuğrul Sağlam: Anlayamadım...
Ertuğrul Sağlam: Anlayamadım...
GİRİŞ 27.11.2015 22:00 GÜNCELLEME 27.11.2015 22:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'de 2-1 kaybettikleri maçta Kayserispor'un daha iyi mücadele ettiğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Sağlam, kazanmaya ihtiyaç duydukları maçın önemini futbolcularına hafta boyunca anlatmaya çalıştığını belirtti. Futbolcuları motive edecek atmosferi oluşturduklarını ancak bunun çok azını sahaya yansıtabildiklerini vurgulayan Sağlam, "Bugün daha fazla isteyen, daha fazla mücadele eden ve sahada kavga eden taraf Kayserispor'du. Oyuncularımızda anlayamayacağımız bir isteksizlik hakimdi" diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam, mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Çok üzüldüğümüz ve kabul edemediğimiz bir karşılaşma oynadık. Bugün şartlar ne olursa olsun, yağmur da çamur da olsa bir türlü bunları ortadan kaldırıp, kazanmamız gerekiyordu. Beceremedik, üzgünüz. Biz hep 'iyi bir takımız, iyi bir kadromuz var' dedik ama maalesef bu kaliteyi takım oyunuyla istikrara kavuşturup sonuçlara yansıtamadık. Bu konuda üzgünüz. Kendimizi, 'neyi daha iyi yapabilirdik?' diye sorguluyoruz. Gelinen nokta itibarıyla ortada sıkıntılı bir durum var."

YORUMLAR 3
  • ozkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle ertugrul
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Hasbelkader şampiyon oldular..Sürünüyorlar şimdi:)
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Kümeye kümeye bursa kümeye:)
    Cevapla