Ertuğrul Sağlam: Kendisini uyardım!

Ertuğrul Sağlam, cumartesi günü deplasmanda oynanacak Akhisar Belediyespor maçı öncesi Özlüce Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.

Ertuğrul Sağlam: Kendisini uyardım!
Ertuğrul Sağlam: Kendisini uyardım!
GİRİŞ 18.11.2015 17:12 GÜNCELLEME 18.11.2015 17:12

Gazetelerde çıkan transfer haberleri ile ilgili de konuşan Bursaspor teknik direktörü Sağlam, şunları söyledi:

“Gazetelerde transfer haberleri çıkmaya başladı. Bunlar çok doğal şeyler. Her transfer sezonu biter bitmez bu tür haberler çıkıyor. Kimileri doğru, kimileri asılsız oluyor. Biz bu konuda işi bir yere getirirsek her şeyi Bursaspor’un menfaati doğrultusunda yapıyoruz. Transferlerin zorlaşmaması için bazı şeyleri saklamak için çalıyoruz. Şu anda her oyuncuya ihtiyacımız olacak.”
 
“JOSUE’YE UYARILARDA BULUNDUK”
 
Josue’nin hırçınlığının sorulması üzerine Sağlam, “Kendisine uyarıda bulundum. Bu durumu kendisinin de hoşuna gitmiyor. 2 kırmızı kart, 3 sarı kart görmesi o mevkide oynayan bir oyuncu için normal bir durum değil. Başakşehir maçında kırmızı kart gördükten sonra, o maçı yenildik. Kasımpaşa maçının da son dakikalarında gördü. Onunla beraber Jorquera’nın gördüğü kırmızı kart ve bazı arkadaşlarımızın gördüğü sarı kartlar bizi rahatsız ediyor. Bulundukları yerin ve formanın sorumluluğunu onlara hatırlatarak onun önüne geçmeye çalışıyoruz. O arkadaşlarımıza cezalarını da verdik. Temennimiz bir daha ceza vermemek. Onlarında kart görmemesi” cevabını verdi.