Bursaspor’a yeni çim saha

BURSASPORLU futbolcuların kullanması için Özlüce Tesisleri’ndeki sahaya serilecek çim için bugün tören düzenlendi.

Bursaspor’a yeni çim saha
Bursaspor’a yeni çim saha
GİRİŞ 17.11.2015 18:59 GÜNCELLEME 17.11.2015 18:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çanakkale'nin Lapseki İlçesi'nden özel olarak getirilen çimlerin serilme törenine Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ve yöneticiler de katıldı. Ertuğrul Sağlam ve yeşil beyazlı futbolcuların katıldığı törende ilk olarak kurban kesildi.

Bursaspor çim uzmanı Muhittin İpek, törende teknik direktör Sağlam’a takımın 15 Aralık’tan itibaren çimin hazır olacağını söyledi. Bunun üzerine futbolcular Muhittin İpek’i alkışlamaya başladı.

Başkan Recep Bölükbaşı, Nilüfer Belediyesi’nin yapımını üstlendiği suni zeminli sahanın da aralık ayında hizmete gireceğini, alt yapı için futbol sahası da yapmayı düşündüklerini söyledi.

ÖZORKUN MADENCİLİKLE GELİR PAYLAŞIMI PROTOKOLU

Özorkun Madencilik ile gelir paylaşımı projesi Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen tanıtımla başladı. Protokol imza törenine Başkan Recep Bölükbaşı, Özorkun Madencilik sahibi Fikret Eze ve Genel Müdürü Orkun Eze ile firma Genel Koordinatörü Özgen Keskin katıldı. Başkan Recep Bölükbaşı yaptığı açıklamada Bursalı işadamlarına örnek olacak güzel protokole imza attıklarını belirterek yaklaşımlarından dolayı firma sahibi Fikret Eze ve Genel Müdür Orkun Eze’ye teşekkürlerini sundu. Özorkun Madencilik sahibi Fikret Eze yaptığı açıklamada ise Bursaspor’a katkı sağlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

YORUMLAR 1
  • krokodil 8 yıl önce Şikayet Et
    Muhittin ipek avrupada konusunda tek adam...bursaspor a turk futboluna hizmet eden nadir emekcilerden bir tanesi..tesekkurler
    Cevapla