Bursaspor'dan Macaristan ve Dzsudzsak'a tebrik

Bursaspor, Macaristan'ın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılma hakkını kazanması dolayısıyla Dzsudzsak'ı Türkçe ve Macarca tebrik etti.

Bursaspor'dan Macaristan ve Dzsudzsak'a tebrik
Bursaspor'dan Macaristan ve Dzsudzsak'a tebrik
GİRİŞ 16.11.2015 15:13 GÜNCELLEME 16.11.2015 15:13

Bursaspor Kulübü, Fransa'da yapılacak 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılma hakkı elde Macaristan Milli Takımı'nda da forma giyen futbolcusu Balazs Dzsudzsak için Türkçe ve Macarca kutlama mesajı yayımladı.
 
Kulübün resmi internet sitesinde, "Dzsudzsak ile gurur duyduk" başlığıyla Türkçe ve Macarca yayımlanan mesajda şunlar kaydedildi: "2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri play-off turunda Norveç'i  önce deplasmanda 1-0 mağlup eden, dün geceki rövanş karşılaşmasını da 2-1 kazanarak Fransa'da düzenlenecek EURO 2016 finallerine 44 yıl aradan sonra katılma hakkı elde eden Macaristan'ın bu zaferinde futbolcumuz Balazs Dzsudzsak'ın da takım kaptanı olarak pay sahibi olması, Bursaspor adına da gurur vesilesi olmuştur. Rövanş karşılaşmasında da forma giyen futbolcumuz Balazs Dzsudzsak'ı ve Macaristan Milli Takımı'nı kutluyor, başarılarının finallerde de devam etmesini diliyoruz."