Teksas'tan zehir zemberek açıklama!

Bursaspor'un Teksas Grubu taraftarları, internet sitelerinde bir değerlendirme yaptı.

Teksas'tan zehir zemberek açıklama!
Teksas'tan zehir zemberek açıklama!
GİRİŞ 29.09.2015 12:38 GÜNCELLEME 29.09.2015 12:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Değerlendirmede şu iddialar yer aldı:

"Bursaspor'un geldiği nokta, 6 haftanın sonu itibariyle hem yönetim, hem de teknik ekibin izlediği başarısız profil tahammül sınırlarını aşmıştır. Bursaspor başkanının, "Bize kumpas kuruyorlar" demeci, cevaplanmayacak derecede basit, bir kulübü temsil hakkını elinde bulunduran yöneticiye yakışmayan bir davranıştır. Galibiyete rağmen yükselen ''istifa'' seslerinin mimarı Recep Bölükbaşı'nın kendisidir. ''Vefasızlar'' yakıştırması, günü kurtarıp ulusal medyada kendini aklama çabasıdır. Bursaspor taraftarı, ''vefa'' kelimesini şampiyonlukla birlikte öğrenmedi, 15 bin kişi Sakarya'ya küme düşmeye gittiğinde vefanın vücut bulmuş haliydi. Bu yüzden biz şampiyonluğun ne olduğunu, bunun bireysel bir başarı olmadığını 16 Mayıs 2010 tarihi hazırlanırken şampiyonluk görememiş insanları bile o stada taşımasını bildik. Şimdi kalkıp Bursaspor camiasına, (Biz gelmeden senelerdir bu takım ligde kaldığında sokaklarda kornalar ötüyordu. Takım ligde kaldı diye) diyebilecek cüreti nereden buluyorsunuz diye merak ediyoruz."

Açıklamada teknik direktör Ertuğrul Sağlam konusunda da şu iddialara yer verildi:

"Bu kulübün maaşlı bir elemanı olan Ertuğrul Sağlam dün akşamki açıklamalarıyla Bursaspor taraftarıyla gönül bağını koparmış ve tek yönlü gidiş biletini cebine koymuştur."

YORUMLAR 3
  • bu hafta 8 yıl önce Şikayet Et
    bütün stadlarda ERTUĞRUL HOCA sloganı atılsın...
    Cevapla
  • arif gören 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkedeki şahsiyetli, dürüst, bilgili ve çalışkan birkaç yerli teknik direktörün en önünde olan Ertuğrul Sağlam; taraftarı Teksas olan Bursaspor için birkaç numara büyük kalmaktadır. Ona "kulübün maaşlı adamı" diyecek kadar terbiye yoksunu olan hadsiz ve saygısız Teksaslıları kendi haline bırakıp Bursaspordan hemen ayrılmalıdır. Bu adamlar ile Ertuğrul Sağlam adı yanyana bile gelmemeli.
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    adamın dibi Ertuğrul hoca ne işin var teksasların içinde onlar küme düşmedikleri için sevinen hoca lazım
    Cevapla