De Sutter Bursa'da şaşkınlık geçirdi!

Bursaspor'un, Belçika'nın Club Brugge takımından transfer ettiği forvet oyuncusu Tom De Sutter, yeşil-beyazlı takımla sözleşme imzaladı.

De Sutter Bursa'da şaşkınlık geçirdi!
De Sutter Bursa'da şaşkınlık geçirdi!
GİRİŞ 28.08.2015 17:10 GÜNCELLEME 28.08.2015 17:10

Sözlerine Türkçe "Merhaba Bursa" diyerek başlayan golcü oyuncu ise futbol yaşantısında ilk kez böyle coşkulu bir şekilde karşılandığını söyledi.

Bursa'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden De Sutter, "Öncelikle herkesi burada görmek, bu şekilde görmek benim için çok büyük bir mutluluk. Daha önce hayatımda hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Bu benim için çok değerliydi. İyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Neden olmasın, belki 5 sezon önce olduğu gibi tekrar şampiyon olabiliriz" diye konuştu.

Belçikalı golcü, takımla ilk antrenmanına da çıktığını anımsatarak, "Çok iyi tesislerimiz var. Çok kaliteli takımımız var. İki kez antrenman yapabildim. Takıma uyum sağlamak için elimden geleni yapacağım. Arkadaşlarım da bana yardımcıolacaktır. İyi ve potansiyeli olan bir takımız. Önümüzdeki günlerde çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Gol hedefiyle ilgili soruya ise De Sutter, "Bunu bana Belçika'da da soruyorlardı. Orada da gol hedefim sorusuna genelde cevap vermedim. Tek hedefim var o da Bursaspor'un ilk 4'te yer alması. Başarabilirsek daha da yukarı çıkmak. Takımın hedefini tutturabilirsek benim kişisel hedeflerimin bir önemi yok. Takımın hedefleri önemli" yanıtını verdi.

De Sutter daha sonra 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı.