Sivok: Dany ile daha avantajlıyız!

Tomas Sivok, iyi bir ekip olduklarını, kalitelerini takım oyununda da göstermeleri halinde başarılı sonuçlara ulaşabileceklerini ifade etti.

Sivok: Dany ile daha avantajlıyız!
Sivok: Dany ile daha avantajlıyız!
GİRİŞ 18.08.2015 15:24 GÜNCELLEME 18.08.2015 15:24

Çek futbolcu, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, takımdaki arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu vurguladı.

Zor bir süreçten geçtiklerini, devam eden büyük çaplı değişim nedeniyle kadronun son halini almadığını belirten Sivok, "Gelmesi gündemde olan oyuncular var. Bu durumun teknik direktörümüz için de zor olduğunu düşünüyorum. Biz elimizden geleni yapıyoruz, elimizden geldiğince iyi hazırlanmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sivok, savunma hattında uyumun sağlanıp sağlanamadığı konusunda yorum yapmanın henüz erken olduğunu kaydetti.

Bu bölgede oynayan futbolcular olarak, ellerinden geldiğince birbirlerini tanıyıp uyum göstermeye, hatasız oynamaya çalıştıklarını anlatan Sivok, "Maalesef son iki maçta kalemizde gol gördük. Gönül isterdi ki bu müsabakalardan gol yemeden ayrılalım. Nasıl ki bir forvet oyuncusu gol atmak istiyorsa biz savunmacılar da maçları gol yemeden tamamlamak isteriz" değerlendirmesinde bulundu.

Herkesin antrenmanlarda kalitesini gösterme imkanı bulduğuna değinen Sivok, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Birlik olursak, bunu maçlarda da gösterme fırsatı bulacağımıza inanıyorum. Gelen arkadaşlarımızın da takıma adapte olmaları için belli bir süre geçirmeleri gerekecek. Bir anda gelir gelmez takımın liderliğini veya skor yükünü almaları mümkün değil. Biz de onlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Dany ve ben, bu konuda onlara göre biraz daha avantajlıyız. Uzun yıllar Türkiye'de forma giydik. Uyum sorunumuz onlara göre daha az. İyi bir takımımız var. Bireysel kalitemizi takım oyununda da gösterdiğimiz takdirde başarılı sonuçlar gelecektir."