Krizin perde arkası! Volkan'ın anlaştığı takım...

Bursaspor'da Volkan Şen'in kodro dışı bırakılmasının nedeni belli oldu.

Krizin perde arkası! Volkan'ın anlaştığı takım...
Krizin perde arkası! Volkan'ın anlaştığı takım...
GİRİŞ 04.08.2015 16:00 GÜNCELLEME 04.08.2015 17:27
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Servisi

Daha önce Fenerbahçe'nin teklfinin kabul etmeyen Bursaspor, Galatasaray'dan da gelen teklifi geri çevirince Volkan Şen isyan bayrağını çekti.

Menajerine Galatasaray'a gitmek istediğini söyleyen Volkan Şen, Ertuğrul Sağlam ile yaptığı görüşmede kendini bu takıma ait hissetmediğini ve Galatasaray'a transferinin gerçekleşmesi için kolaylık sağlanmasını istedi.

Volkan Şen'in menajeri Hakan Korkmaz'ın Galatasaray ile her konuda anlaştığı ve transferin önündeki tek engelin Bursaspor'un istediği astronomik rakamlar olduğu öğrenildi.

MENAJERİYLE PÜRÜZLER GİDERİLDİ

Sezon sonunda Volkan Şen transferine gerek duymayan Hamza Hamzaoğlu, Amrabat'ın elden kaçması ve ardından Bruma'nın da takımdan ayrılmasıyla birlikte yönetimden Volkan Şen transferini bitirme yönünde talepte bulundu. 

Volkan Şen'in menajeriyle yapılan görüşme de pürüzlerin giderildiği ve yıldız oyuncunun kulübüyle olan sorunlarını çözmesinin beklendiği öğrenildi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 19
  • Metin Yanık 8 yıl önce Şikayet Et
    Kaptanı olduğu takıma bunu yapan adam, transfer olduğu takımda farklı bir iş mi yapacak? Trabzon'a gidince de gördük karakterini. Böyle zayıf karakterli adamı nasıl transfer etmek ister ki başka bir takım.
    Cevapla
  • Barbaros 8 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayin her onemli maç oncesi yaptığı fair play le bağdaşmayan bizans oyunu bu.rakibin adamlarını ayart.
    Cevapla
  • ugur 8 yıl önce Şikayet Et
    intibah a cevap . fener macinda 90+ da fb kalesinde gol arayan karabuk kalecisi son hafta ts ile macta 25 dk 3 gll yedi ayrica emenike o mactada oynamadi. ayrica yigitler necatiler stancu lar her birisi kendi takimlarinin macindan once alindi
    Cevapla
  • Bu habere meydan okuyorum 8 yıl önce Şikayet Et
    Volkan Şen'in Fenerbahçe'ye gelme ihtimali diğer ihtimallerden daha yüksektir. Demedi demeyin..
    Cevapla
  • Yasar 8 yıl önce Şikayet Et
    H. Hamz. futboldan falan anladigi yok. Aynen Fatih Terim gibi.. Yabanci kurali kalkmis. Bunlar hala Bursa spor ile ugrasiyorlar. Bruma ile Amrabati Volkan sen de cok iyi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle