Ozan Tufan çılgınlığı! Baş döndüren teklif

Kara Kartal, uzun zamandır gündemindeki Ozan Tufan için Bursaspor’a baş döndüren bir teklif yaptı.

Ozan Tufan çılgınlığı! Baş döndüren teklif
Ozan Tufan çılgınlığı! Baş döndüren teklif
GİRİŞ 01.08.2015 11:27 GÜNCELLEME 01.08.2015 11:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Siyah-Beyazlılar’ın genç oyuncunun satışı için ‘cazip’ bir öneri bekleyen Bursaspor’a 4 oyuncu artı para içeren bir paket hazırladığı öğrenildi.

Şenol Güneş’in eski öğrencisini alarak birkaç mevkide birden rahatlama sağlamayı planlayan Beşiktaş’ın paketinde Necip, İsmail, Franco, Ömer ya da Mustafa’nın adı yazıyor. Milli yıldız için Beşiktaş bu oyunculara ek olarak 2 milyon Euro’yu da (6 milyon TL) gözden çıkarmış durumda.

Top Ertuğrul Sağlam’da

Bursaspor Yönetimi’nin bu teklifi düşünmek ve karar vermek için zaman istediği, konunun teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a iletileceği bildirildi. Ozan Tufan’ı kadrosunda tutmaktan yana olduğu ve daha önceki teklifleri beğenmediği bilinen Sağlam’ın bu kez nasıl bir tavır alacağı da merak konusu. Siyah-Beyazlılar, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de istediği başarılı oyuncu konusunda Bursaspor’dan gelecek hafta sonuna kadar mutlaka dönüş bekliyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 5
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya güldürmeyin kardeşim kendinizi be . Elinde oynamayan futbolcuları kakalıyacaksın biz turşularını mı kuracağız . Yalandan kim ölmüş
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Yav, he he...
    Cevapla
  • Ademoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Şöyle olmalı aslında: Gomez+Quaresma+Beck+Rhudolfo+Tosiç+10 milyon avro verilip Ozan Tufan bir maç için kiralanmalı. İkinci maç için yeniden Avrupa'dan filan oyuncular transfer edilip yeniden bir maç için takas yapılmalı. Böylece bir sezon tamamlanmalı.
    Cevapla
  • atila 8 yıl önce Şikayet Et
    verin takımı alın ozanı, bune yaw
    Cevapla
  • KARAHANLI 8 yıl önce Şikayet Et
    ömer gitmesinde mustafa necip ve ismail gitsin
    Cevapla