Dany'den Bursaspor'a 3 yıllık imza

Bursaspor, Galatasaray'ın sözleşmesini fesh ettiği Dany Nounkeu ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

GİRİŞ 31.07.2015 16:10 GÜNCELLEME 31.07.2015 16:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Asbaşkan ve Federasyon Temsilcisi Osman Malakçı ve Dany katıldı.

İmza töreni öncesi konuşma yapan Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, "Dany’nin imza töreni için buradayız. Altyapı eğitimini Fransa’da alan Kamerun Milli Takımı’nda formasını defalarca giyen 29 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık anlaşma vardık. Dany, Fransa’nın Toulosue takımda oynadı. Daha sonra sırasıyla Gaziantepspor, Galatasaray, Beşiktaş, Granada ve en son olarak Fransa’nın Evian takımlarında forma giydi. 

DANY: BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM

Bursaspor’un yeni transferi Dany Nounkeu, imzadan önce yaptığı konuşmasında, "Burada olmaktan çok mutluyum. Bursaspor beni çok istedi. Transferim gerçekleşti. Konuşmaktan çok çıkıp oynamamız gerektiğine inanıyorum. Sahaya çıkıp oynamak için sabırsızlanıyorum" dedi. 

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Dany, "Gaziantepspor’daki başarıyı Galatasaray'da tekrarlayamadım. Ben orada 6 kez forma şansı buldum. 

Her seferinde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Üst düzey futbol oynayan takımlarda şans bulmak zor oluyor. Şimdi Bursaspor'da yeni bir sayfa açıyorum. 

Yeni bir başlangıç yapacağım. Bursaspor forması altında yüzde 100’ü vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Yapacağımın en iyisini yapmak için buradayım" dedi. 

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Asbaşkan Osman Malakçı, "Dany kendisini kanıtlamış bir oyuncu. Başarılı olacağına inanıyoruz. Bursaspor'a hayırlı olsun diyorum" dedi.

ÖNCE SAĞLIK KONTROLÜ

Bursaspor’un yeni transferi Dany Nounkeu bugün helikopter ile Bursa'ya gelerek Bursa Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Detaylı kan tetkikleri yapılan Dany Nounkeu; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sporcunun sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

YORUMLAR 3
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Büyük futbolcu vesselam...
    Cevapla
  • sportmen 8 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul hoca bu adamdaki cevheri GÖRDÜ galiba ?????
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Dany le hemde 3 yıllık anlaşma.Şimdiden 3 yıllık geçmiş olsun Bursaspor...
    Cevapla