Bursaspor'dan Ozan Tufan'a şok ceza!

Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan'a basına yaptığı kamp ve transfer hakkındaki açıklamaları nedeniyle 50 bin TL ceza verdi.

Bursaspor'dan Ozan Tufan'a şok ceza!
Bursaspor'dan Ozan Tufan'a şok ceza!
GİRİŞ 26.07.2015 13:55 GÜNCELLEME 26.07.2015 13:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bursaspor Futbol Şubesi Sorumlusu Necmettin Kocaman, Ozan Tufan'a basına, Bursaspor kulübünü küçük düşürücü davranışlarından dolayı verildiği açıklanan ceza için, "Ozan'ın yaptığı bu açıklamayı gençliğine veriyoruz. Kamp içerisinde herhangi bir sıkıntımız yok. Kendisi de bu konuda çok üzgün olduğunu bizlere iletti. Yönetim kurulu olarak kendisine 50 bin TL ceza verdik" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 3
  • Dundeeeee 8 yıl önce Şikayet Et
    Bursa daha transfer yapmadan para kazanmaya başladı ozandan.Bu transfer politikası ile elinde patlar.Fernandao ile yıl içinde kontrat uzatıp fenere çakmayı akıl edemedi.Enesi peşkeş çekti.Şenerde aynı.Ozan konusunda da fazla ümitli değilim.
    Cevapla
  • bjkli 8 yıl önce Şikayet Et
    timsah ezeli rakibimiz de olsa, bu ozan denen zat, bugün yetiştiği takıma bile ihanet edebiliyor,,, gelecekte olacakları siz düşünün..... ben bu ozanı sevmedim.
    Cevapla
  • Belcika Cenk 8 yıl önce Şikayet Et
    babamin parasi yok, bu yuzden ise gidiyor felan demisti, ama 50bin tl odeyecek parasi bile varmis demek nasil oluyor bu is? Kral dairesinde mi yasiyor ?
    Cevapla