Şenol Güneş: Biraz keyfimiz kaçtı

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Kupası finali öncesi basın toplantısı düzenledi.

Şenol Güneş: Biraz keyfimiz kaçtı
Şenol Güneş: Biraz keyfimiz kaçtı
GİRİŞ 02.06.2015 22:01 GÜNCELLEME 02.06.2015 22:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş, Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlayarak sözlerine başlarken, şunları söyledi:

"Büyük bir emek verdiler. Onlar şampiyonluk hedefine ulaştılar, başarılar diliyorum. Biz lige, Galatasaray maçı ile başladık. Şimdi Galatasaray kupa maçıyla bitiriyoruz. İki takım gelecek sezonda Süper Kupa'da karşılaşacak. Öncelikle futbolun, barış, kardeşlik, sevgi, saygı duygularını ortaya çıkararak, en güzel duyguları ön plana çıkaracağı bir maç diliyorum. Biz oyuncularımıza 'Yeteneklerinizi, aklınızı kullanın, bu bize ne getirirse makbulümüzdür' dedik. Biz emek verdik ama ligde düşündüğümüz yerin altında kaldık. Keyif aldık, keyif verdik ama sonuç olarak biraz keyfimiz kaçtı. Sonuç olarak Türkiye Kupası maç yapacağız. Galatasaray da bunu istiyor, biz de istiyoruz. Sahamızdaki maçın güçlü bir maç olmasını diliyorum. Galatasaray'ın kaliteli oyucuları var, kaliteli hocası var, büyük bir camianın büyük bir takımı ile oynayacağız. Bursaspor da şampiyonluk görmüş takım. Fair-Play duygusunun ön planda olduğu maç olsun istiyorum. Galatasaray bir kupa aldı, emeklerinin karşılığı olarak. Biz henüz kupa alamadık. Yarın akşam bunu almak isteyeceğiz. Her iki takıma da başarılar diliyorum."

KADRODA SIKINTI YAŞADIK

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Güneş, "Bizim defans ve orta bölümde biraz sıkıntımız oldu. Civelli'nin sıkıntıları var. Defansın göbeği ile ilgili bir kararımız yok. Zaten kadro ile ilgili de kararımız yok. 18'i de yapmadık, 11'i de yapmadık. Kadro ile ilgili şu an için yorum yapmam zor. Ben taraftarlarımıza sesleniyorum, yarınki maça federasyon başkanı da, yönetimler de gelebilir. Sezonu güzel kapatmak istiyoruz. Saha dolacak. Fair-Play içinde takımlarını desteklesinler. Gelenler misafirlerimizdir. Herkesin eğleneceği, futbola katkı yapacağı bir ortam sağlayalım."

"FUTBOLCU KEYİF ALMALI"

Şenol Güneş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bir iş yapıyorsunuz, para alıyorsunuz. Kurallar var, ama futbol değil. Önemli olan keyif almak. Oyuncu ne para kazanırsa kazansın keyif almak ister. Benim 3 Haziran'da maçım var, 31'inde sözleşmem bitti diye hiç kimse düşünmemeli. Bunu diyen bu mesleği yapamaz. Tarihe hiç bakmıyorum o yüzden. Siz işinizi doğru yaparsanız bir değer ediyorsunuz. Bu değer para olur. Ama parayla bu değeri satın alamazsınız. Türk futbolunu en çok baltalayan şey ödemeler dengesidir. Selçuk benim öğrencimdi. Hamza da benden küçük. Çok büyük emekler verdi. Emek veren insanların başarılı olmasından gurur duyuyorum."

YORUMLAR 1
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adamı seviyorum türk futbolunda ihtiyaç duyulan bir isim
    Cevapla