Bursa'da kadro dışı kaldı, Bundesliga'ya gitti

Bursaspor'un alt yapısında yetişen, sözleşmesini uzatmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Batuhan Altıntaş, Hamburg’a transfer oldu.

Bursa'da kadro dışı kaldı, Bundesliga'ya gitti
Bursa'da kadro dışı kaldı, Bundesliga'ya gitti
GİRİŞ 02.06.2015 21:39 GÜNCELLEME 02.06.2015 21:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Babası Galatasaray’ın eski futbolcusu Yusuf Altıntaş ve menajeriyle birlikte Almanya’ya giden Batuhan, burada yapılan görüşmelerin ardından Hamburg ile 2+2 yıllık sözleşmeye imza attı. Bursaspor bu transferden 400 bin Euro para alacağı belirtildi. 



Transferini twitter üzerinden duyuran Batuhan Altıntaş, ''6 yıl boyunca elimden geldiğince formasını giydiğim Bursaspor'da yetişmeme katkı koyan alt yapı hocalarıma, A takımdaki abilerime çok teşekkür ederim. Büyük Bursaspor taraftarına sonsuz teşekkür ederim. Kocaelili olmama karşın Bursaspor benim ikinci evim oldu. Üzerimde emeği geçen herkesten haklarını helal etmelerini istiyorum. Bursaspor Kulübüne de bundan sonraki dönemlerde başarılar diiyorum'' diye duyurdu.

Batuhan Bursaspor'da A Takımda 13 resmi maçta 352 dakika forma giyerken, gol atma başarısı gösterememişti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • guzelyerHH 8 yıl önce Şikayet Et
    Ligden dustu dusecek denilen. belki de dusmustur HSV ya transfer olmak cok zor degil. ben altyapisinda oynuyodum zaten. Zengin takimidir HSV. kafa calismaz pek. ST PAULI ye gitse daha cok sevdirirdi kendini. neyse Alster kiyisinda bisiklete biner hic yoktan.
    Cevapla
  • ferhat s 8 yıl önce Şikayet Et
    HSV son anda düsmekten kurtuldu. karlsruhe uzattmalarda 120 + 2 penalti kacirdi :)
    Cevapla