Şenol Güneş imzalıyor! İşte yeni adresi

Beşiktaş, bu sezon Bursaspor’da dikkatleri üzerine çeken Şenol Güneş’le prensip anlaşmasına vardı.

Şenol Güneş imzalıyor! İşte yeni adresi
Şenol Güneş imzalıyor! İşte yeni adresi
GİRİŞ 30.05.2015 11:02 GÜNCELLEME 30.05.2015 11:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Siyah-Beyazlılar’ın bu sezon Bursaspor’daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Şenol Güneş’le prensipte anlaştıkları kaydedildi. Tarafların, Yeşil-Beyazlılar’ın 3 Haziran’da Galatasaray’la oynayacağı Türkiye Kupası Finali’nden sonra transfere resmiyet kazandırması bekleniyor. Bilindiği ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, deneyimli hoca konusunda son derece ısrarcıydı.

AHMEDOV İKNA OLMUYOR

Beşiktaş yönetimi, Güneş konusunda bu aşamaya gelirken aksilik yaşanması ihtimalini de göz önüne alarak alternatifler üzerindeki çalışmaları da es geçmiyor. Siyah-Beyazlılar’da bu listede öne çıkan isimlerin başında Shaktar Donetsk’i çalıştıran Rumen teknik adam Mircea Lucescu geliyor. Ancak, Shaktar Başkanı Rinat Ahmedov’un ikna olmasının son derece zor olduğu ifade edildi.

KAYNAK: BUGÜN
YORUMLAR 2
  • nedir yaa 8 yıl önce Şikayet Et
    ne var bu romende anlamadım herkes ister ama gelmez madem başarılı idi neden her seferinde gönderildi acaba kayıt dışı çok para mı alıyordu da maliyeti yüksek çıkıyor aklıma gelen bir bu ya sakız gibi her daim aynı adam
    Cevapla
  • Hamza 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin yetiştirdiği en kabiliyetli hocalardan biri olmasına karşın hak ettiği itibari bir türlü göremeyen Şenol Güneş Hocamıza Başarılar diliyorum. Umarım Beşiktaş ile anlaşır ve takımı şampiyon yapar.
    Cevapla