'Kudurmuşlar' dedi, PFDK'ya sevkedildi!

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

'Kudurmuşlar' dedi, PFDK'ya sevkedildi!
'Kudurmuşlar' dedi, PFDK'ya sevkedildi!
GİRİŞ 21.04.2015 19:11 GÜNCELLEME 21.04.2015 19:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bölükbaşı, Fenerbahçe maçı sonrasında, "Bana ve oğluma küfür ettiler, şikayetçi oldum. Biz nereye gidiyoruz. Bu şiddeti yöneticiler körüklüyor ve bu işler de hep Fenerbahçe'den çıkıyor. Fenerbahçe'ye bakıyoruz, herkesle ters. Golden iki dakika önce bana küfür ettiler. Önce yönetici arkadaşlarımıza küfür ettiler, Önder Fırat küfür etti, ana avrat küfür ettiler. Kudurmuş gibiydiler, biz misafiriz orada. Polis de görüntüleri kayıt altına aldı, avukatım da yanımdaydı ve şikayetçi oldum. Biz bu hakem Hüseyin Göçek'i istemiyoruz. Fenerbahçe saldırıya uğradı, geçmiş olsuna gittik ve orada bulunan adam bize ana avrat küfür ediyor. Ne oluyor bu Fenerbahçe'ye" sözlerini kullanmıştı.

TFF'nin açıklaması şu şekilde:

"BURSASPOR Kulübü'nün 20.04.2015 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - BURSASPOR Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

Ayrıca BURSASPOR Kulübü Başkanı RECEP BÖLÜKBAŞI'nın 20.04.2015 tarihindeki "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 38. maddesi uyarınca 21.04.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

YORUMLAR 4
  • Hüseyin 8 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu kulüpleri takımlarını çeksin bu ligden bakalım ortada para kazanıp şike yapacak FB mi kalır GS mi kalır.
    Cevapla
  • bozkurt 8 yıl önce Şikayet Et
    bir zamanlar birbirlerinin şehrine giremeyecek kadar kavgalı 2 şehir ve takımları bursa-ts malum bir projenin ürünü olarak ortak paydada kurgulandı. hocaları başkanları hepsi bu proje gereği demeçleri ve yaptıkları da bunun sonucudur.
    Cevapla
  • efsane 8 yıl önce Şikayet Et
    fb tv de taraftara doğru yapılmış de el kol ve vücut hareketleri var...bi başkana yakışmayan hareketler bunlar...en ağır şekilde cezalandırılmalı...
    Cevapla
  • rauf 8 yıl önce Şikayet Et
    sayin baskan, bunlarin genlerinde var.
    Cevapla