Fernandao'dan transfer açıklaması!

Süper Lig'deki performansıyla Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündeminde olan Fernandao, uzun yıllar Türkiye'de kalmak istediğini açıkladı.

Fernandao'dan transfer açıklaması!
Fernandao'dan transfer açıklaması!
GİRİŞ 19.04.2015 12:05 GÜNCELLEME 19.04.2015 12:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen ve Galatasaray ileFenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan golcü oyuncu Fernandao ülke basınına geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı golcü oyuncu Brezilya'ya dönmesi için erken olduğunu ve Türkiye'de futbolkariyerine devam etmek istediğini söylerken, ''Türkiye'de çok mutluyum, benim için mükemmel bir deneyim oluyor. Bu sezon daha da iyiyim, ligin gol kralı konumundayım. Brezilya'ya dönmek için erken olduğunu düşünüyorum. Avrupa'da oldukça iyi durumdayım. Türkiye'de daha uzun yıllar kalıp gollerime devam ederek kendimi geliştirmek istiyorum'' ifadelerini kullandı.

28 yaşındaki Fernandao bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 24 maçta 17 golatma başarısı göstererek, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgi odağı haline geldi.

YORUMLAR 1
  • omer 9 yıl önce Şikayet Et
    FB bu oyuncuyu kacırmamalı emenikr kadlec ribası başka işe yaramaz varsa takasta kullanabilir bildik oyuncu transfer daha mantıklı mücadeleci hırslı iş yapar
    Cevapla