Şenol Güneş: Ronaldinho'yu istemem

Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş, dünyaca ünlü sambacıyı takımında görmek istemediğini söyledi.

Şenol Güneş: Ronaldinho'yu istemem
Şenol Güneş: Ronaldinho'yu istemem
GİRİŞ 02.04.2015 12:47 GÜNCELLEME 02.04.2015 12:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş, ligde pazar günü saat 13.00’de oynayacakları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı öncesi Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. 

"RONALDİNHO'YU İSTEMEM" 

Şenol Güneş, Başkanı Recep Bölükbaşı'nın Ronaldinho ve Batalla'yı transfer etmek istediği yönündeki açıklamalarının sorulması üzerine, şunları söyledi: 

"Benim gündemimde Ronaldinho hiç olmadı. Haberim de yok gündemim de yok. Ronaldinho'yu istemem. Bunlar kısır döngülerdir. Büyük kulübün hedefleri değildir. Bütün başkan ve diğer yöneticiler, ya da gazetelerin söylediği hiçbir oyuncuyla benim bilgim yoktur. O karar herkesin olabilir ama benim tavsiyem bu yapılmasın, alınmasın yani. Bursaspor o tip hamleler ile büyümez Ürettikleri ile büyümeli ama gerekirse yararlı olacak oyuncular alınmalı. Teknik heyetin görüşü sorulmalı kararı yönetim vermeli. İsmi geçen oyuncularla ilgili benim bilgim yok. Hiçbir oyuncunun gitmesini istemiyorum. Gitmek istediğim oyuncular olursa söylerim. Yarın ben gidersem başkası gelir. Ama hiçbir oyuncu gitmemeli. Ama en az 6-7 oyuncu alınmalı. Bursaspor'un geleceği için."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Atak 9 yıl önce Şikayet Et
    Senol hocA birkerede yanılt beni. Yine gelecek ismin buyuklugunden korktun dimi.
    Cevapla
  • İstanbul 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var arkadaş, bursasporun ronaldinho ya ihticamı var? Ve ayrıca 2002 milli takımın da, tabiri caizse şenol hocadan büyük yoktu ama gönderdiler. İlahi adalet işte...
    Cevapla
  • bursali 9 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın şenol hocam
    Cevapla