F.Bahçe mi? G.Saray mı? Fernandao açıkladı!

Fernandao, Süper Lig'e damgasını vurdu, devlerin gözdesi oldu. Türkiye'nin konuştuğu adam Jose Fernandao bir sonraki durağını açıkladı.

F.Bahçe mi? G.Saray mı? Fernandao açıkladı!
F.Bahçe mi? G.Saray mı? Fernandao açıkladı!
GİRİŞ 02.04.2015 09:13 GÜNCELLEME 02.04.2015 11:02

Fernandao yaptığı açıklamada “31 Mayıs’a kadar Bursaspor’la sözleşmem devam ediyor. Kesin olan şu ki, önümüzdeki sezon da Türkiye'deyim. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ilgisi beni motive ediyor. Hangi takım daha iyi şartlar sunarsa ona daha yakın olacağım” dedi.

Fenerbahçe’yle ön anlaşma yaptığın söyleniyor, Galatasaray’dan teklif aldığını herkes konuşuyor. Seni yakından takip edenlere bu konular hakkında en doğru bilgileri verebilir misin?

“Çıkan haberlerin ben de farkındayım. Herkesin bilmesi gereken şu ki, şu ana kadar ben direkt olarak hiçbir takımdan resmi bir teklif almadım. 31 Mayıs’a kadar Bursaspor’la sözleşmem devam ediyor. O gün geldiğinde menacerimle birlikte bonservisimin bulunduğu Atletico Paranaense kulübüyle oturup konuşacağız ve benim için en uygun teklifi değerlendireceğiz. Şu andaki durum bu.” 

‘Bursa görüşüyor’

“Benim bu konuyla ilgili bildiğim Bursaspor menacerimle ve kulübümle görüşmüş. Ancak transferimle ilgili benimle ilgili konuşulan veya bana yansıtılan bir gelişme yok. Ben şimdilik sadece takımıma faydalı olabilmeye çalışıyorum. Gelecek yıl hangi takımda olurum bunu ben de bilmiyorum, tahmin edemiyorum. Ama bir bildiğim var ki o da Türkiye’de, Süper Lig’de olmaya devam edeceğim. Tek gayem bu. Türkiye’de kalmak ve daha başarılı olabilmek için elimden geleni yapacağım.”

‘Şartlara göre’

“Galatasaray ve Fenerbahçe hakkında bir şey söylemem zor. Ama benim için önemli olanı söylemem gerekirse; şartlar... Ben Türkiye’de oynamak istiyorum. Hangi takım benim ve ailem için daha iyi şartlar sunarsa ben ona daha yakın olacağım.”

KAYNAK: FANATİK