Ozan Tufan Atletico Madrid yolunda!

Bursaspor forması giyen Ozan Tufan'ın menajeri Ahmet Bulut, Hollanda'da Atletico Madrid yetkilileri ile transfer görüşmesi yaptı.

Ozan Tufan Atletico Madrid yolunda!
Ozan Tufan Atletico Madrid yolunda!
GİRİŞ 29.03.2015 14:39 GÜNCELLEME 29.03.2015 14:39
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

AS gazetesinde yer alan habere göre Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan'ın menajeri Ahmet Bulut, dün Hollanda'da transfer görüşmeleri için Atletico Madrid yetkilileriyle bir araya geldi.

Aynı zamanda Arda Turan'ın menajerliğini de yürüten Bulut'un, Ozan Tufan'ın babası Mehmet Tufan'a aktardığı bilgilere göre görüşme olumlu geçti. Taraflar geçtiğimiz ay da bir araya gelmişti. Milli takım formasıyla Avrupa Şampiyonası elemelerinde Hollanda'ya karşı 90 dakika forma giyen Ozan Tufan'ı Atletico Madrid, Juventus ve Liverpool scoutları tribünden takip etti. Ancak Ozan Tufan İspanya'da oynamaya sıcak bakıyor.

Arda Turan'ın Atletico'daki varlığı ve Atletico'nun teknik direktör Diego Simeone'nin kontratını 2020'ye kadar uzatması Ozan için İspanya'yı birinci tercih yapan faktörler. Ayrıca orta sahada çok yönlülüğüyle dikkat çeken Ozan, İspanya'nın kendi oyun tarzına en uygun lig olduğunu düşünüyor. Dört büyüklerin ilgisine karşın yurtdışında oynamaya kararlı olan Ozan Tufan için Bursaspor, İspanyol kulübünden 10 milyon euro'luk bir bonservis talep ediyor.

YORUMLAR 8
  • Ali ihsan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizim futbolcular Türk kulüplerine para kazandırmıyorlar anca gavurlara çalışıp onlara kazandırıyorlar
    Cevapla
  • Mesut 9 yıl önce Şikayet Et
    örnek verebilirmisin.ayrica varsa öyle birsey bu futbolcularin degil kulüplerin kabahati
    Cevapla
  • Gyan 9 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu ihraç etmemiz önemli, gidebiliyorsa hiç durmasın gitsin.
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyeti tarihince yetiştirdiğimiz en iyi oyuncuyu hain ilan eden bir milletiz. Arda'lar, Emre'ler, Gökdeniz'ler, Mesut'lar, Ömer'ler bizim ülkemizden küfüre maruz kalırlar... ...ama değerini bilenler omuzlarda taşırlar. Sonra da dizimizi döveriz, niye topçu yetiştiremiyoruz diye !!
    Cevapla
  • nuh 9 yıl önce Şikayet Et
    git gerekirse karın tokluğuna git ama git böyle iyi bir klube..nasılsa çok daha fazlasını kazanırsın ...git türkiyede çuvalla para verselerde git durma..fitne kazanı burası..
    Cevapla
  • Nuh'a 9 yıl önce Şikayet Et
    sen de git nuhcuğum, ne kadar dolmuşsun be
    Cevapla
  • niko 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayirlisi Insallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle