Bakambu'dan kupa yorumu

Bursaspor'un Fransız golcüsü Cedric Bakambu, Gençlerbirliği'ni deplasmanda yenerek turu Ankara'da geçmeye çalışacaklarını söyledi.

Bakambu'dan kupa yorumu
Bakambu'dan kupa yorumu
GİRİŞ 05.03.2015 12:59 GÜNCELLEME 05.03.2015 12:59

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk karşılaşmasında sahasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Bursaspor'da futbolcular fazla yorum yapmaktan kaçındı.

Cedric Bakambu: "Maçta 1-1'lik beraberlik var. Ancak maçı kazanabileceğimiz pozisyonlarda yakaladık. Değerlendiremedik. Şimdi Nisan ayında yapılacak ikinci maça bakacağız. Turu Ankara'da geçmeye çalışacağız" diye konuştu. Bakambu, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Eskişehirspor ile yapılacak maçla ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Bursaspor her karşılaşmaya kazanmak için sahaya çıkıyor. Bu karşılaşmada farklı olmayacak. Cumartesi günü yine kazanmaya devam etmeye çalışacağız. Bununla birlikte rakibimiz Eskişehirspor'da son dönemde sahasında çıkış yakaladı ve iyi maçlar oynuyorlar. Bizim için zor bir maç olacak. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, Bursa'ya iyi sonuçla dönmek istiyoruz."

BİLETLER SATIŞTA

Bursaspor Kulübü cumartesi günü Eskişehir'de oynanacak olan karşılaşmanın biletlerinin bugün saat 10.00'dan itibaren satışa çıkartıldığını duyurdu.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle: "7 Mart 2015 Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Eskişehirspor karşılaşmasının misafir tribün biletleri bugün saat 10.00'da Atatürk Stadı gişelerinden satışa çıkıyor.