Ozan Tufan için flaş Atletico Madrid açıklaması!

Bursassporlu Ozan Tufan hakkında çıkan Atletico Madrid iddialarına Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı'ndan flaş açıklama geldi.

Ozan Tufan için flaş Atletico Madrid açıklaması!
Ozan Tufan için flaş Atletico Madrid açıklaması!
GİRİŞ 25.02.2015 11:37 GÜNCELLEME 25.02.2015 11:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun sona ermesinin ardından başlayacak olan transfer dönemi için Bursaspor'un yetenekli oyuncusu Ozan Tufan hakkındaki transfer haberleri şimdiden gündemi doldurmaya başladı.

Devre arası transfer döneminde Fenerbahçe ve Trabzonspor'un hedefinde olan genç yetenek hakkında çıkan haberlere göre Atletico Madrid'in de takibine girdi. Son günlerde sezon sonunda 10 milyon Euro karşılığında yeşil-beyazlı kulüp ile İspanyol devi Atletico Madrid arasında anlaşma sağlandığı şeklinde çıkan haberlere ise Recep Bölükbaşı'ndan açıklık getirildi. Recep Bölükbaşı muhabirine yaptığı açıklamalarda, "Şu anda Bursaspor'umuzda hiçbir futbolcumuz ile ilgili transfer söz konusu değildir. Zaten şu an transfer döneminde değiliz. Bu haberler Bursaspor'un başarısını istemeyen kişiler tarafından oyuncularımızın morallerini bozmak ve akıllarını karıştırmak için çıkarılmış asparagas haberlerdir. Bizim en büyük isteğimiz kadromuzu korumak. Josue ve Fernandao ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu ikiliyi takımımıza dahil etmek istiyoruz. Taraftarlarımızdan isteğim Bursaspor Kulübü resmi sitesi, Bursaspor TV ve benim bizzat söylediklerimin dışındaki yayınlara inanmamaları" dedi.

YORUMLAR 2
  • Belcika Cenk 9 yıl önce Şikayet Et
    Futbol uzmani olarak, ozan tufan bana gore 10 milyon euro degerinde degildir kesinlikle, medyada balon gibi sisirirler fiyatini, ama asil fiyatina bakmak lazim bana gore maksimum yasinin genc olmasi ve fizigi cok guclu olmasi nedeniyle 5 milyon euro degerindedir maksimum!! Afrikadada birsuru bunun gibi inanilmaz guclu fizikli ve genc yildizlar var 50bin euro :-))
    Cevapla
  • selim 9 yıl önce Şikayet Et
    bari agzini hayra ac, kiskanc,,, para senin cebinden mi cikar
    Cevapla