Süper Lig'in yıldızı aylık 10 bin TL'ye oynuyor!

Transferi için 10 milyon Euro bonservis bedeli istenen Bursasporlu Ozan Tufan, takımın en düşük maaş alan futbolcusu olmayı sürdürüyor.

Süper Lig'in yıldızı aylık 10 bin TL'ye oynuyor!
Süper Lig'in yıldızı aylık 10 bin TL'ye oynuyor!
GİRİŞ 18.02.2015 14:27 GÜNCELLEME 18.02.2015 15:50
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kulüp başkanı Recep Bölükbaşı, aylık 10 bin TL ücrete oynayan yıldız isim için Trabzonspor’un yaptığı 8 milyon Euro ve 3 futbolcu teklifini reddetmişti.

İYİLEŞTİRME YAPILMADI

Devre arası transfer döneminin gözde isimlerinden genç oyuncu Ozan Tufan’ın, bonservis bedelinin 10 milyon Euro olarak belirlenmesine rağmen aldığı ücrette iyileştirme yapılmadığı ortaya çıktı. 19 yaşındaki yıldız isim halen aylık 10 bin TL'ye oynuyor.

Bursaspor’da gösterdiği performansla A Milli Takım’a kadar yükselen genç oyuncu Ozan Tufan, bu yıl mayıs ayında sona erecek olan sözleşmesini 2018 yılına kadar uzatmış ve yıllık 100 bin TL peşinat, 10 bin TL aylık ve 10 bin TL maç başı ücrete imza atmıştı. Ara transfer döneminde Fenerbahçe ve Trabzonspor’un resmi teklifte bulunduğu yetenekli oyuncu için yeşil-beyazlı kulübün başkanı Recep Bölükbaşı, bonservis bedeli olarak 10 milyon Euro istediklerini açıklamıştı.

YORUMLAR 15
  • Fahrettin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bende aylık 2000 alıyorum banada ağlayın o zaman.
    Cevapla
  • serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    Bana aylık 3 bin tl versinler burdayim şampiyon yapmazsam o zaman konuşun:)
    Cevapla
  • juan carlos ramirez 9 yıl önce Şikayet Et
    ayda 10.000 TL denilerek dikkat çekilen haberdeki diğer ücretler hesaba katıldığında yıllık 600.000 TL gibi bir meblağ çıkıyor. Aylık 50.000 TL yapar. Halkımızın çoğunluğu için ulaşılamaz olan bu paraya az mı alıyor diyelim? 20 yaşındaki biri için çok iyi bir mebkağ, sadece diğer futbolcuların aldığı ücret aşırı fazla olduğu için bu çok iyi ücret az gözükmüş.
    Cevapla
  • hakı 9 yıl önce Şikayet Et
    İnşaata kummu taşiyor betonmu taşiyor futpol nedir teknolojimi eğitimi lisanmi avrupalilar bulmuş icat etmiş bir sistem kurmuşlar ve sende bu sistemi takip ediyon ve bir humardir nazar boncugu gibi nasil bir boncuga inanirsin Allahin duasi dururken bu buluşu yahudiler bulmuş. kazan sağlamak icin madeni madeye cevirirler sende taparsin olan saflara olur kerizler olmasa uyaniklar gecinmez bu iş birde kırtlama işine benziyor iranda nasil icat edilmiş neyse
    Cevapla
  • karakartal42 9 yıl önce Şikayet Et
    futbolda dönen paraya bakınca insan üzülüyor sanki insanlığa en ufak bi katkıları var da 10bin tl aylık maaş az gibi gözüküyor..normalde olması gereken en iyi oyuncuların bile ayda en fazla 20-30 bin lira alması lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle