Flaş gelişme! Ozan Tufan ve Serdar Aziz...

Futbolcuların paralarını ödemekte güçlük çeken Bursaspor'un bu problemi çözdüğü ve Ozan Tufan ile Serdar Aziz'in yuvada kaldığı öğrenildi.

Flaş gelişme! Ozan Tufan ve Serdar Aziz...
Flaş gelişme! Ozan Tufan ve Serdar Aziz...
GİRİŞ 29.01.2015 11:43 GÜNCELLEME 29.01.2015 11:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bursaspor Kulübü'nün sahibi olduğu akaryakıt istayonunu satarak 30 milyon TL gibi büyük bir parayı kasasına koyduğu ortaya çıktı. Yeşil-Beyazlılar, bu parayla futbolcuların tüm alacaklarını ödedi. BöyleceFenerbahçe ve Trabzonspor gibi kulüplerin gündeminde olan Ozan Tufan ile Galatasaray'ın istediği Serdar Aziz yuvada kaldı. 

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin haberine göre, Bursaspor’da futbolculara birikmiş ödemelerle ilgili dün önemli gelişmeler birbirini izledi. Yeşil Beyazlı yönetim benzinlik arazisi konusunda daha önce ön anlaşma sağladığı firmayla bu kez kesin anlaşmaya vardı. Benzinlik arazisinin satışı için yapılan görüşmede iki firmanın ön plana çıktığı birinin 25 milyon TL’de kaldığı diğerinin ise KDV dahil 30 milyon TL’lik teklif sunduğu bildirildi. Bursaspor en yüksek parayı veren firmayla el sıkıştı. Benzinlik arazisindeki ipotek nedeniyle resmi anlaşma imzalanmazken, alınan kaparoyla oyunculara yüklü miktarda ödeme yapıldı.

Bilindiği gibi Bursaspor’da futbolculara uzun süredir yapılamayan ödemeler nedeniyle UEFA’dan bir yıl men cezası gelmişti. Cezanın katlanmaması için yönetimin futbolculara ödeme yapması gerekiyordu. Bursaspor yönetiminin benzinlik arazisinin satışından gelen 9 milyon TL’lik kaporoyla oyunculara 28 Ocak vadeli çeklerin ödemesini yaptı. Oyuncular çeklerini bankalardan tahsil etti. Bazı oyuncuların çekleri daha önceden kullandıkları bildirildi. Bursaspor’un benzinlik arazisinin satışından kalan miktarı ipoteğin kalkmasıyla taksitler halinde tahsil edeceği öğrenildi.   

YORUMLAR 4
  • metin 9 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk hala aynı kafada gidiyorsun şampiyon olamaz demişsin ama Trabzon un en son şampiyonluğu kaç sene önce biz olamıyacağız da Trabzon mu olacak bizim ne kadar şansımız varsa Trabzon'un da o kadar şansı var bunu unutma. Gençlerden bahsetmişken hatırlatayım ilk 18 de kileri 1-SERDAR 2-OZAN 3-VOLKAN 4-ENES 5-ERTUĞRUL ŞİMDİ SEN SAY BAKALIM TRABZON DAHİL OLMAK ÜZERE HANGİ TAKIMIN ALTYAPIDAN GELEN İLK 18 DE 5 FUTBOLCUSU VAR. :) daha bitmedi önümüzdeki sene yenileri gelecek şimdi bak bakalım kimde kafa var :)
    Cevapla
  • metin 9 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk sende çok akıl var belli, ediyorsun . Ben bu oyuncuları satrsam lig te ne yapacam söylermisin . Aklını çalıştır Belçikalı aklını
    Cevapla
  • Belcika Cenk 9 yıl önce Şikayet Et
    Takim 11 kisidir, Bursaspor alt yapisini ove ove bitiremiyor, neredelerdi simdiye kadar? Monte etsinler kardesim? Ajax, porto, Anderlecht SAMPIYONLAR LIGINDE 17 18 yasinda oyunculari suruyor devlerin karsisinda, sen gelmis bana turkiye liginde ne yapacaklar diyorsun, gorende yerin dibine girecek sanacaklar, zaten sampiyon olamazlar bunlarin amaclari sampiyon olmak degil, gencleri yetistirip satmak, bu takim kim sampiyon olmak kim allah askina!!
    Cevapla
  • Belcika Cenk 9 yıl önce Şikayet Et
    Her sene ayni transfer hikayeleri, len satin artik, gorende dunya yildizlari sanacak, felaket cok para veriyorlar bu adamlar icin, ama hala yok diyorlar, aklinizi kullanin alin o paralari ve yurt disindan ucuz cok kaliteli oyuncu alin, zaten yabanci kurali degisti ama kafa yok ki!!
    Cevapla