Şenol Güneş'ten TFF'ye: Konuşursam...

3-3 sona eren Bursaspor-Trabzonspor maçı sonrası Lig TV'ye açıklamalar yapan Şenol Güneş, TFF'ye imalı göndermelerde bulundu.

Şenol Güneş'ten TFF'ye: Konuşursam...
Şenol Güneş'ten TFF'ye: Konuşursam...
GİRİŞ 21.12.2014 18:50 GÜNCELLEME 21.12.2014 18:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Maçı değerlendirmesi istenen Güneş, "Konuşursam çok ceza alırım" diyerek sözlerine başlarken, "Söylersem ceza alırım veya oyuncularım ceza alırlar. Bizi sağolsunlar yetkili kurumlar çok dinliyorlar. Maçta yanlış yapmışsak federasyonumuzdan özür dileriz" ifadelerini kullandı. 

Beklenenden fazla yağmur yağdığını kaydeden Güneş, "Oyuncularım hakettikleri galibiyeti 14. maçta da elde edemediler. Üzülen yine oyuncluarımız oldu. Trabzonspor da iyi işler yaptı. Bir takım üzülecekse o bizdik. Özellikle ilk yarı fark yaratacak bir oyun sergiledik. 3-2'den sonra bocaladık. Bunda rakibin sert futbolu da etkin oldu. Oyuncuların da konsantrasyonu, iyi oyunun ardından gol gelmeyince düşüyor. Rakibin oynadığı sert futbol da buna neden oluyor. Rakibin iyi oyuncuları vardı ve sert bir futbol oynadılar. Hakem de sertliğe izin verince oynayamıyoruz. Bizim takım futbol oynamaya çalışan bir ekip. Buna karşın oyuncularımı tebrik ediyorum ama hakettiğimiz üç puanı alamadık" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • Samet Ergül 9 yıl önce Şikayet Et
    Belçika Cenk sen Futbolun ' f ' sizden anlamıyorsun arkadaşım. Aç önce bursanın maçlarını izle ondan sonra laga luga yap ;) Senin o savunduğun tff nin çıkardığı passoligi araştır ne için çıkarmış ve neden hala takımlara para cezası kesmekte bunlara bak en fazla ceza neden bursaya buna bak ve ilk defa verilen tribün kapatma cezasına rağmen kulübe neden para cezası kesiliyor buna bak. Hani passolig de sadece taraftar yada taraftar gurupları ceza alacaktı ve kulüpler maddi yaptırım olmayacaktı ? Biz eşitlik istiyoruz eşitlik ama Bursaya takıntısı olan bir Yıldırım Demirören bunu anlayacak yada kavrayabilecek zihniyette değil. Bana kalkıpta ülke futbolunu yok eden tff nin maşalığını yapma.
    Cevapla
  • Belcika Cenk 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar gercekten antrenor mu? Ya allah askina her hafta hakem mi konusulur? ne bicim adam bu ya? Birazda takiminla ilgilen adam birsuru para kazaniyorsun her macta ayni konusmalar yapiyorsun, millet bikti adam senden birsey basardigin yok ordan ora kovulup duruyorsun birseyi elde edemiyorsun..bide utanmadan tehdit ediyor TFF ulen sen kimsin? takimina bak kotu durumunda kim suclu? TFF mi? Sen mi??!!!
    Cevapla
  • ... 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam bizi dünya üçüncüsü yapmış ve başardığı bir şey yok mu
    Cevapla
  • üzgün taraftar. 9 yıl önce Şikayet Et
    işte bu yorum zihniyeti yüzünden halimiz ülke olarak otrada.utanması gerekenler belli.
    Cevapla