Bursaspor'da büyük isyan! Suni çim...

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, TFF'ye ateş püskürdü.

Bursaspor'da büyük isyan! Suni çim...
Bursaspor'da büyük isyan! Suni çim...
GİRİŞ 17.12.2014 16:16 GÜNCELLEME 17.12.2014 16:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Centone Karagümrük'le 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) eleştirdi.

Karşılaşmadan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bölükbaşı, milli futbolcuları Volkan Şen ve Serdar Aziz'in Vefa Stadı'nın zeminin suni çim olmasından dolayı sakatladıklarını söyledi.

TFF'ye bu sahayla ilgili uyarılarda bulunduklarını aktaran Bölükbaşı, şunları kaydetti:

"Milli takımımızın iki tane değerli oyuncusu sakatlandı. Bir hafta önce federasyona suni çimli sahaya maç vermeyin diye başvurduk. 'Saat 12.00'ye maç vermeyin' dedik. Rica ettik. Sahayı bize 1,5 gün önce bildirdiler. Antrenman bile yapamadık. Türkiye'de futbol bu kadar mı ucuz? Bu işi yöneten insanlar ne yapıyorlar? Çalışmıyorlar mı? Buraya korkak hakemler göndermesinler. Maç neden sadece 3 dakika uzatıldı? Mağlup olmak önemli değil. Sıkıntı yok. Bizim tek endişemiz futbolcuların sakatlanmasıydı. Bunun hesabını kim verecek? Federasyona, yapmayın diye yazı yazdık. Amatör kümeler de bile suni çim yok. Gelişmiş Türkiye diyoruz. Başka saha mı yok? Hak ve adalet istiyorum."

Volkan ve Serdar'ın zeminden dolayı bileğinin döndüğünü açıklayan Bölükbaşı, sözlerine şöyle devam etti:

"Suni çimde antrenman yapamadık. Federasyon, bize herhangi bir cevap vermedi. Özellikle Yıldırım Demirören'i aradım. 'Lütfen' dedim. Yazık, günah. Hafta sonu Trabzonspor'la maçımız var. Ne yapılmak istendiğini bilemiyoruz. Israrla federasyonun hareket geçmesini istedik. Çok üzülüyoruz."

"Zekeriya Alp, en son istifa emesi gereken kişiydi"

Merkez Hakem Kurulu'nun eski başkanı Zekeriya Alp'in isitifasını da değerlendiren yaşil-beyazlı kulübün başkanı, "Zekeriya hoca istifa etti. En son istifa etmesi gereken kişiydi. Dürüstlüğünü her zaman takdir ediyorum. Federasyonu, Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı göreve çağırıyoruz. Böyle olursa futbolumuz kötü yerlere gidecek. Herkese adalet verilsin. Şu an iki milli futbolcumuz sakat. Söyledik. Söylemezsek kabul. Başka saha mı yoktu? Kime bu tavır? Bursa'ya mı? Konuştuğumuz zaman da ceza alıyoruz. Cezayla değil sevgiyle yaklaşın artık. Nasıl buraya maç verirsiniz? Dalga geçer gibi" şeklinde konuştu.

Bursaspor seyircisinin maça gelememesini de eleştiren Bölükbaşı, "Sebep bildirildi ama ne bilemiyorum. İl Güvenlik Kurulu böyle bir karar aldı. Bugün Bursaspor seyircisi gelse kötü mü olurdu? Karagümrük'le bir husumetimiz de yok. Bizi çok iyi ağırladılar. Pazar günü de ofsayttan gol yedik. Yeter artık, üzülüyorum. Kasıt aramıyoruz ama ne olur artık futbolu yönetsinler ama adaletli yönetsinler" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 1
  • Fikrim Geldi 9 yıl önce Şikayet Et
    22 kişi de aynı sahada oynamamışlar mı? Sakatlanmayan 20 futbolcu farklı sahada mı oynamışlar?
    Cevapla