Timsah Arena'nın açılışına dünya devi geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Timsah Arena'nın açılışına Real Madrid'i davet edeceklerini söyledi.

Timsah Arena'nın açılışına dünya devi geliyor!
Timsah Arena'nın açılışına dünya devi geliyor!
GİRİŞ 12.12.2014 12:45 GÜNCELLEME 12.12.2014 12:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen ve Bursaspor taraftarları arasında "Timsah Arena" olarak anılan stadyumun gelecek yıl haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanan açılış töreninde, yeşil-beyazlı takımla Real Madrid'in özel maç yapması konusunda girişim başlatılacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe,Türkiye'nin en güzel ve en kaliteli stadını Bursa'ya inşa ettiklerini vurgulayarak, böyle bir stadın açılışının da çok özel olması gerektiğini anlattı.

"Dünyanın en ilginç statları listesinin başında gelen böyle bir stadın açılışına dünya çapında bir organizasyon yakışır" diyen Altepe, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Açılış töreni için çok özel bir program hazırlamayı hedefliyoruz. Açılış maçı için de Bursa halkının, Bursasporluların gönlünde Real Madrid var. Taraftarların tezahüratlarında bile bu takımın ismi geçiyor. Bu da bizim açımızdan biraz daha anlamlı olacak. Önümüzdeki günlerde açılış törenine davet etmek için Real Madrid ile irtibata geçeceğiz. Yapabilirsek onunla yaparız. Yapamazsak artık benzer, dengi bir takımla ama biz açılış maçının Bursaspor ile Real Madrid arasında olabileceğine inanıyoruz. Çünkü böyle bir eser kazandırıldığı zaman onların da destek vereceğine, bu güzel günümüzde bizlere bu desteği esirgemeyeceklerine inanıyoruz. Biz de bunun gereğini inşallah yerine getireceğiz."

YORUMLAR 5
  • Fikrim Geldi 9 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat ettiyseniz "çağıracaz" demiş. RealMadrid te 4 yıldır hazır bekliyordu "bursa belediye başkanı çağırsada gitsek maç yapsak" diye .
    Cevapla
  • brs 9 yıl önce Şikayet Et
    Kiskanmayin texas i izlemeye devam edin
    Cevapla
  • Gerçekler 9 yıl önce Şikayet Et
    İlk maçlarında yenilecekler yazık
    Cevapla
  • Bİ 4 TANEDE SİZE SALLARLAR :) 9 yıl önce Şikayet Et
    ....
    Cevapla
  • ALP42 9 yıl önce Şikayet Et
    Torku Arenayı tek geçerim...
    Cevapla